If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
БВП по предварителни оценки показват растеж от 3.4% през четвъртото тримесечие на 2016 г. спрямо съответното тримесечие на предходната година.
През четвъртото тримесечие на 2016 г. брутният вътрешен продукт (БВП) възлиза на 25 800 млн. лв. по текущи цени. Преизчислен в евро, БВП е съответно 13 191 млн. евро, като на човек от населението се падат 1 849 евро. Сезонно изгладените данни показват растеж от 3.4% на БВП през четвъртото тримесечие на 2016 г. в сравнение със съответното тримесечие на предходната година и 0.9% спрямо третото тримесечие на 2016 година. През 2016 г. БВП възлиза на 92 635 млн. лв. по текущи цени. Преизчислен в евро, БВП е съответно 47 363 млн. евро, като на човек се падат 6 630 евро. БВП за 2016 г. по предварителни данни нараства в реално изражение с 3.4% спрямо 2015 година.
Липсва ми коментар на "Бик в Атака" , че се чудя какво да правя ...
За мен нивото от 630 е възлово , дал съм го в анкетата да го преминем през март ,така и ще бъде ,проблема след това какво ще бъде....
580-600 или 670- 680.....
До преди месец бях за 680 но сега неещо трудно стават работите ...
Василев тръгна да тече на няколко стана а Нас ни интересува Софикс а не борсите по Земното кълбе как вървят и ще ставаме ли център на индексните фондове на Марс....
От поста ти лъха на комунизъм и планова икономика. Задължение за това, за онова..
т.4 е пълно безумие! Ако някой трябваше да поддържа минимална цена на Химко, ОЦК или Енемона, кой после ще му компенсира колосалните загуби!?
т.8 е супер дискриминативна. Не може така да се привличат емитенти на борсата. Това е неустойчиво, а и отваря вратата за много фалшиви листвания с единствена цел данъчна облага!
Всичко ми върви. Върви ми яденето, пиенето, секса и търговията При теб как е?
не се оплаквам, а нямам и повод, по -скоро изненадващо малко и за мен върви учудващо добре. Още по-изненадващо добре мисля че ще бъде и занапред. Каква търговия правиш като се разкеши. Продаваш вече и хима ли !?!?
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар