Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Това е за темата Бисери и вицове
Вече и за там не става 
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЗнам, че Софикс каза че не поглежда, но други ще споделят ли мнение?
Все още само аз ли съм на мнение че растем от известно време?
Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЗнам, че Софикс каза че не поглежда, но други ще споделят ли мнение?
- 1 like
Коментар
-
Все още е тука има - тука нема,- но ти що се пънеш и НЕ слагаш ЕМА- трудно ли ти е?
-или си по верваш на SimpleMA и не виждаш разликите във времето?Last edited by inta53; 02.07.2019, 22:59.
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеВреме е за море.Мисля,че 2 месеца да си гледаш морето от собствената тераса е много добре.Успех с търговията на борсата на тия които все още са на бфб! Аз засядам на бара на плажа.Там ще ми е офиса 2 месеца.
Речи гачим кой е бара,- то сап едва ли е останал от мексиканки и китайки,
да дирим и те познаем по ямурлука барем!-с индиянски нитки и пера!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеНавремето имаше 1 лаф - бой на негри в тъмна нощ! Ето така ми се вижда ситуацията в момента на БФБ-то. Според 1 сайт съм направил сделка, според едната ми платформа сделка с тази компания днес няма, а през другата платформа /откъдето би трябвало да съм направил тази сделка/ няма нито котировки, нито предишни сделки. Честно, това не е нормално! Отчети няма, ОСА-няма, търговия - няма, а сега вече не се знае дали си купил или продал нещо!
П.П. Искам да попитам какви доходи заслужават да взимат ИП-тата, БФБ-тата и всички по веригата при това положение, съвсем сериозно питам!
П.П.2. А най-лошото е, че аз тази сделка /която не знам дали съм направил/ бих я направил само ако мога да се прехвърля другаде. Тоест ако не мога да си купя нещо друго, не бих я извършил!!!
П.П.3 Нека това бъде поздрав за всички хора, които искат да има "повече държава"!
Коментар
-
Навремето имаше 1 лаф - бой на негри в тъмна нощ! Ето така ми се вижда ситуацията в момента на БФБ-то. Според 1 сайт съм направил сделка, според едната ми платформа сделка с тази компания днес няма, а през другата платформа /откъдето би трябвало да съм направил тази сделка/ няма нито котировки, нито предишни сделки. Честно, това не е нормално! Отчети няма, ОСА-няма, търговия - няма, а сега вече не се знае дали си купил или продал нещо!
П.П. Искам да попитам какви доходи заслужават да взимат ИП-тата, БФБ-тата и всички по веригата при това положение, съвсем сериозно питам!
П.П.2. А най-лошото е, че аз тази сделка /която не знам дали съм направил/ бих я направил само ако мога да се прехвърля другаде. Тоест ако не мога да си купя нещо друго, не бих я извършил!!!
П.П.3 Нека това бъде поздрав за всички хора, които искат да има "повече държава"!Last edited by 15%; 02.07.2019, 16:27.Пътека се прави камък по камък!
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар