If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Няма да се плашите, и след най лошите дни изгрява слънце ! Ако ще треперим всяка лоша сутрин колко сме загубили/ моментните, добре че са виртуални докато не продадем/ по добре да не инвестираме ! Аз в лоши борсови дни въобще не отварям платформата ! Портфейла е почти изцяло дивидентен и дългосрочен, така че моментни виртуални загуби не ме интересуват ! Март и Април преструктурирах малко и вече 20% от портфейла ми е в чужди дивидентни компании !
Благодаря за добрите думи Здравко, Ти си от най-консенсусните и балансирани съфорумци.
Ама буцата си е буца.
Да пада това правителство и поне 3 месеца ще сме имунизирани от брутални грешки!
Дано Корнела хвърли кърпата и да си починем лятото
Осредняването на Агрия проработи страхотно при мен! Започнах да я купувам преди повече от 2 г. на около 9 лв. Разни ПФ "умни" меринджеи обаче решиха да сринат акцията до 4,20 Аз купувах през цялото време и средната ми слезе под 6. След това пазара взе да се сеща, че акцията е адски подценена и тръгна да обръща. Аз продължих да купувам. Е, изградих чудесен пакет със средна около 8 лв. Сам можеш да прецениш дали съм постъпил добре осреднявайки и държейки на първоначалния си анализ, че тази акция си струва и пазара е бил в голяма грешка за дълго
Твоето осредняване с продажба на апартаменти след фалити го знаем добре всички тук
Тази сутрин кафето ми заседна на буцата в гърлото и не го доизпих даже.
И оттам като тръгна - каръшки активи с каръшко кафе....
Няма да се плашите, и след най лошите дни изгрява слънце ! Ако ще треперим всяка лоша сутрин колко сме загубили/ моментните, добре че са виртуални докато не продадем/ по добре да не инвестираме ! Аз в лоши борсови дни въобще не отварям платформата ! Портфейла е почти изцяло дивидентен и дългосрочен, така че моментни виртуални загуби не ме интересуват ! Март и Април преструктурирах малко и вече 20% от портфейла ми е в чужди дивидентни компании !
Нормалните хора тази сутрин отидоха на работа, пиха едно кафе със спокойна душичка. Някои действат лежерно от вкъщи, кой както си го е подредил.
Ненормалните търсим по няколко хиляди лева от сметките си, дето изчезнаха за "добро утро". Еб*м ти и мечките, и биковете, и плиткия пазар, и каръшките активи.
Кървя и стискам безумни папири ей така, напук, щото за "всичко българско и родно любя, тача и милея". Дано да се задават по-слънчеви дни. Оптимизмът е по-силен от всичко
Тази сутрин кафето ми заседна на буцата в гърлото и не го доизпих даже.
И оттам като тръгна - каръшки активи с каръшко кафе....
Осредняването на Агрия проработи страхотно при мен! Започнах да я купувам преди повече от 2 г. на около 9 лв. Разни ПФ "умни" меринджеи обаче решиха да сринат акцията до 4,20 Аз купувах през цялото време и средната ми слезе под 6. След това пазара взе да се сеща, че акцията е адски подценена и тръгна да обръща. Аз продължих да купувам. Е, изградих чудесен пакет със средна около 8 лв. Сам можеш да прецениш дали съм постъпил добре осреднявайки и държейки на първоначалния си анализ, че тази акция си струва и пазара е бил в голяма грешка за дълго
това че ти е ПРОВЪРВЯЛО сега не значи че ЦЯЛА ГОДИНА НЕ СИ ПРАВИЛ ГЛУПОСТИ
Браво!
А от 30 кинта е интересно, ще я осредняваш ли за 50 или идва време да намалиш теглото в портфейла
Осредняването е още една "страхотна" стратегия.
Не приемаш ли загубите също както печалбите НЯМАШ ПСИХИКА на борсов играч. Най-добре се тренира с покер
Тва със стискането на губещи позиции е много яко Преди време имаше хора, които стискаха оргата от 800 чак до 60-70 лева и там го пуснаха
Осредняването е още една "страхотна" стратегия.
Не приемаш ли загубите също както печалбите НЯМАШ ПСИХИКА на борсов играч. Най-добре се тренира с покер
Коментар