If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако му е останала и една незасегната клетка в мозъка на болния лилипут, би трябвало да присъедини 4-те републики и да се кротне. Според мен ще има сражения там с години, но ще спадне напрежението. Санкциите ще останат, руския народ ще страда най-жестоко, ние по-малко. Хвала за смелите украинци, които пазят целият свят от 9 месеца! След това доставките на суровини ще се преориентират и инфлацията ще кротне също. Просто няма друга причина /освен войната и съответно преориентирането на доставчици-клиенти/, която да надува цените, но това е временно. Нито потребелението се е вдигнало в пъти, нито суровините са изчезнали, за да се поддържат тези цени. В момента, в който само замирише на това, пазарите ще се стабилизират и започнат възход. След това и центарлните банки ще спрат вдигането на лихвите. Рано или късно тези области ще се върнат в Украйна, просто трябва търпение от страна на украинците. Това е добрият сценарии.
Лошият е Путлер съвсем да е откачил и да продължи със завземането на територии. Тогава аз мисля, че ще трябва да мислим за физическото си оцеляване! Разбира се, че ще го смачкат за часове/ дни, но не знаем какви поражения върху света ще направи преди да бъде екзекутиран.
Че положението е зле,зле е.....НО......Септември статистически е най-лошия месец в историята за US фондовите пазари ! Същото важи и за изминалата седмица,която е най-лошата статистически за последните 50г !
Технически......важно е да видим как ще завърши месеца,защото до края му американците може и да издърпат..... "Time" идикаторите казват,че октомври вероятно ще е дъното при DJI,SP ,DAX и много други и ще видим между 1 до 4 месеца корекция нагоре.Това е като време,като ценови нива зависи как ще завърши месеца.
Статистически трите месеца до края на годината са добри.Отделно сме в Ретгограден Меркурий до 2 окт.
Така че според мен октомври ще бъде доста по-добър месец
Ще продължава вдигането на лихвите, а някои говорят за стагфлация и рецесия..Няма как за 2-3 месеца да се размине всичко и да се спре инфлацията..
Че положението е зле,зле е.....НО......Септември статистически е най-лошия месец в историята за US фондовите пазари ! Същото важи и за изминалата седмица,която е най-лошата статистически за последните 50г !
Технически......важно е да видим как ще завърши месеца,защото до края му американците може и да "издърпат" (3720 за SP500 е важното ниво)..... "Time" идикаторите казват,че октомври вероятно ще е дъното при DJI,SP ,DAX и много други и ще видим между 1 до 4 месеца корекция нагоре.Това е като време,като ценови нива зависи как ще завърши месеца.
Статистически трите месеца до края на годината са добри.Отделно сме в Ретгограден Меркурий до 2 окт.
Така че според мен октомври ще бъде доста по-добър месец
Шъ инвестират. У биимчето ли кумунистите- путинофили... не е истина в какъв свят живеем и какви продажници има... сладури министри.... страхотни експерти в този кабинет
Александър Пулев каза още, че от понеделник одит в банката извършва и сметната палата, която ще провери работата в периода 2020-2022 година. Предстои разширяване на продуктовият портфейл на ББР. Освен това се планира включване на банката в съфинансиране на проекти, в които има водещ международен инвеститор. Има и намерения инвестициите да се правят през Българската фондова борса.
Да, мисля, че трябва да му благодарим за подкрепата в днешния интересен ден. И преди някой да ми скочи, че съм му адепт /какъвто не съм/, нека да даде пример за друг мажо, който изкупува акции на цени над тези от началото на годината и без да се цигани /да сваля надолу бидовете спрямо ситуацията/. Което е достойно - достойно е!
+1 Акциите на г-н Донев са остров на стабилността в момента.
Коментар