If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Телевизионерът го оцениха, но обещаващата да нахрани всички с по една риба я надцениха. Предпочитам хора, които учат другите (и създават условия) сами да си ловят рибата.
Така постъпих и аз, но децата трудно и за дълго време порасват. Сиреч - много кокали по мен бяха надъфкани, но резултата е важен, а ако има шанс и да бъде дочакан и видян..., ех животе, защо си сал Един?
За опита на Васил в политиката и управлението на общините,-няма защо да се къхарите. Много скоро ще го усетите и видите, а и ще забравите и онуй от преди него! Сал Живот и Здраве да имате!
Не знам какъв е замисълът на тая абсолютно несвързана с темата димка. Мъчно се получават нещата при нас, в България, защото подценяваме хора с богат предприемачески и мениджърски опит поради липсата на история като говореща глава в телевизора.
Телевизионерът го оцениха, но обещаващата да нахрани всички с по една риба я надцениха. Предпочитам хора, които учат другите (и създават условия) сами да си ловят рибата.
Това не мога да го проумея!
Само в България е възможно да се избере кмет без никакъв политически опит. Те всичките кандидати бяха такива, с незначително отклонение на Вили Лилков.
Същото е да назначиш "шлосер" или "стругар" за "оператор на биологична единица (овчар, козар или кравар)".
Не знам какъв е замисълът на тая абсолютно несвързана с темата димка. Мъчно се получават нещата при нас, в България, защото подценяваме хора с богат предприемачески и мениджърски опит поради липсата на история като говореща глава в телевизора.
Само в България е възможно да се избере кмет без никакъв политически опит. Те всичките кандидати бяха такива, с незначително отклонение на Вили Лилков.
Същото е да назначиш "шлосер" или "стругар" за "оператор на биологична единица (овчар, козар или кравар)".
Изгледах Терзиев на Диджитал съмит-а
Надявам се новия варненски кмет да е поне наполовина визионер като него
Ако София беше листната на борсата, сега акциите и щяха да са по 2
Добрата новина е, че варненския кмет нямало да измисля топлата вода, а ще се колаборира с терзиев и ще използва системата на новата софийска администрация за дигитализация
Един вид и във Варна ще берем плодове от визионерството на Терзиев
Коментар