Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
засега си е една корекция, за по нататък ще видим
за да стане като 2008 трябва черен лебедNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
засега си е една корекция, за по нататък ще видим
за да стане като 2008 трябва черен лебед
Коментар
-
Първоначално изпратено от johndaniels Разгледай мнениедано греша но хуя дойде и е дебел... да не стане 2008-2009 сценарии че натам върви
за да стане като 2008 трябва черен лебед
Коментар
-
Първоначално изпратено от johndaniels Разгледай мнениедано греша но хуя дойде и е дебел... да не стане 2008-2009 сценарии че натам върви
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
На мен ми стана криво.... Един Син карс ме крепи, но до кога ли?
Въпросът е някой голям ли закрива или много заювци/по Импа/ се надпреварват?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
На мен ми стана криво.... Един Син карс ме крепи, но до кога ли?
Въпросът е някой голям ли закрива или много заювци/по Импа/ се надпреварват?. Според мен просто се струпаха много на брой кофти фактори наведнъж на БФБ. Мисля, че много предпазливо продават и малки, и големи. Все още не виждам паника.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнениеМдаааа, борсите явно забавят, но не забравят... Нищо де, поне е интересно.
Въпросът е някой голям ли закрива или много заювци/по Импа/ се надпреварват?
Коментар
-
При 45% инфлация на производител и 18% официална инфлация за потребителите за година - борсата хич няма как да падне.
Освен това БФБ релано никога не се съвземала от краха от 2008г. Така че - няма как да падне нещо, което реално не е поскъпвало.
И трето - от 2008 г до сега броят на компаниите на БФБ намаляха с 70%. Останаха десетина - петнадесет читави компании, които фондовете с лекота ще подкрепят.
Да, в тези условия идиотите може и да разпродават акциите си. От опит знаем, че глупостта човешка е безмерна. Но има кой да им ги вземе!!!
Единствената хипотеза опасна за БФБ е ако самозабравилия се диктатор натисне ядреното копче. Но дори и идиот като Путлер знае, че веднага след това буквално ще го изпепелят в бункера му. Така че ядрена война е твърде малко веропятна.
Така че аз спокойно си чакам и лекинко си допълвам от любимите си позиции.
Успех на всички!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПоздрави от Б.Борисов и мутрокомунистите крадци..
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнениеДано не съм прав, защото кешът ми е малко, но ми се привижда спад. Защо според мен:
1. Сериозно изоставане от спадовете на водещите борси.
2. Вдигането на лихвите. И тук нямам предвид само ФЕД, ЕЦБ и т.н., а вече и в България. Мернах във Фейсбук писма от банки, които вдихват лихвите по кредити си с 0,5% от 1 ОКтомври. Тоест вече са в сила. Мисля, че и БНБ ги вдигна с 0,49%.
3. Според мен НЯМА да имаме правителство след днешните избори.
4. Вероятността за употреба на ядрено оръжие във войната според мен се вдигна много рязко след анексиите, интервютата на диктатора и лошият за Русия развой на фронта.
5. Малко по-слаба причина, но все пак - от утре не би трябвало да има изкупуване на акции от мажоритари...
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар