И ние на тебе гледаме сеира
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
май пак забрави, че дъното бе при 258 пункта ....... а върха 514 ......... имаше 100% ребаунд за кака софка преди да се потопи отново
100% за индекса ...... а имаше акции които направиха над 300% профит ....... така и така си пишем за ХИМ ...... да ти напомня, че от 1,14 през февруари се качи на 3,60 ......... ама, знам, че вас тези проценти не ви вълнуват и не си заслужава участието винакрая пак ще се на минус
Динамичен е пазара..
CAC 40
4 636,61
-1.51%
DAX
10 475,49
-1.41%
Зависи с колко пари влизаш.. ако са повече не е толко лесно.. влизане излизане все е проблем.. търсиш пакети.. продаваш пакети
Предпочитам да ви гледам сеира в момента
Коментар
� -
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Точно, но ме ми се влизаше в подробности... като се намажеш и докато се измъкнеш всичко ти е като на сън) 3-4 години само се купуваше..познавам хора които загубиха милиони, станаха отрицателни и още връщат на банки и хора..... Време е за дълбока криза.. Онези с репата от вчера и днес да не мислиш, че са хепи.
100% за индекса ...... а имаше акции които направиха над 300% профит ....... така и така си пишем за ХИМ ...... да ти напомня, че от 1,14 през февруари се качи на 3,60 ......... ама, знам, че вас тези проценти не ви вълнуват и не си заслужава участието виfuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
� -
Виж ЕвропаСАЩ
Просто затворихме преди тях.. щяха да видят софикс 4% през крив макарон.. лично ще стискам до последно.. колкото по-ниско толко повече.. много е рано за влизане
ХИМ-а е на цена дъно от 2009 г. след голямата криза през 2008 г. .......... но винаги можеш да чакаш да се върне 1997 г. и 3 800 лв./$
успехfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
� -
al4en, забравих да ти пиша, че тези цени бяха актуални есента на 2012 г. ........ понеже си писал за 2009 г. тогава дъното на хим-а беше 1,14 , а цкб бе 80-90 стинки
цените през 2012 г. бяха продиктувани от факта, че имаше един фонд който държеше и излезна с 6 млн.акции в хим......... така, че недей да лежиш само на тази кълка
) 3-4 години само се купуваше..познавам хора които загубиха милиони, станаха отрицателни и още връщат на банки и хора..... Време е за дълбока криза.. Онези с репата от вчера и днес да не мислиш, че са хепи.
Last edited by al4en; 10.03.2020, 19:04.
Коментар
� -
цкб - 0,52
хим - 0,63
цените през 2012 г. бяха продиктувани от факта, че имаше един фонд който държеше и излезна с 6 млн.акции в хим......... така, че недей да лежиш само на тази кълка
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
� -
единственото дъно което съм хващал бе точно тогава при цкб ......... айсберг 10 х 1000 бр. ....... цената бе 0,518
цкб беше 40 ст. но през 2003 год. май?
абсолютно прав си ......... за себе си...
но мисля, че на тези цени няма да купиш този път...САЩ
Просто затворихме преди тях.. щяха да видят софикс 4% през крив макарон.. лично ще стискам до последно.. колкото по-ниско толко повече.. много е рано за влизане
Коментар
� -
цкб около 48 ст имам някакъв спомен.. мисля, че бъркаш...
цкб беше 40 ст. но през 2003 год. май?
така, че има значени на колко ще се купува.. да се набутам сега и да чакам години да си върна парите, не мерси..
но мисля, че на тези цени няма да купиш този път...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
� -
цкб - 0,52
хим - 0,63)) така, че има значени на колко ще се купува.. да се набутам сега и да чакам години да си върна парите, не мерси..
Коментар
� -
То като стане ЦКБ нещо около / не помня точно/ 40 ст., ХИМа 69 ст. ...тези цени се сещам.. купувал съм на тях.... друга песен ще пеете..
хим - 0,63fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
� -
За момента няма нищо оптимистично.. представи си утре сложат Германия под карантина, в Китай бяха почти 700 мил души, сигурното е, че само ще се увеличават случаите, смъртните също.. България дори не искам да я коментирам.. най-важно е да не губим пари.. Имай предвид,че кризите се правят винаги от едни и същи хора да направят брутално много пари.. те няма да спрат тук, сега почват.. ще чакам и гледам за сега.. най вероятно ще има тест на дъното от 2009та, а и след като се стигне дъното там седи много време никой не иска да чуе за борса.. нещо около Софикс 300 ще започна да се ослушвам. Не виждам смисъл от някакви дневни спекулации, защото като дръпнеш чертата накрая си все около 0 -лата.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеСпециално на БФб , където не е имало големи инвестирания, големи ръстове не е толквоа страшно - няма какво да излиза толкова..само Пенсионните имате големи експозиции, някои други акции има натрупани тлъстини за спадане. Големите инвестиции в Б-я са в имотите - офис, ваканция, в големите градове..там се набиха големи пари, и оттам ще тръгне голям слалом...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Ако изгърми борда ич нема да изглеждат смачкани особено тези с нисък дълг. И тука ще почнат едни бакалски смети ум да ти зайде.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Специално на БФб , където не е имало големи инвестирания, големи ръстове не е толквоа страшно - няма какво да излиза толкова..само Пенсионните имате големи експозиции, някои други акции има натрупани тлъстини за спадане. Големите инвестиции в Б-я са в имотите - офис, ваканция, в големите градове..там се набиха големи пари, и оттам ще тръгне голям слалом...
- 1 like
Коментар
�
Коментар