IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз съм екстра! Този момент го чакам от февруари 2019, когато излязох от всички позиции на БФБ.

Коментар

• Оп Оп.... как сме !!!!
      Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от potten Разгледай мнение
        Защо не се спре търговията както се правеше 2008-2009 години като се сриваше?
        Никой няма нужда от такива сривове с по 10% като днешния, това не е добре и много репа гърмят едно след друго.
        Приеми го като урок днешния ден. Ще ти бъде полезен за в бъдеще ако все още мислиш да бъдеш на БФБ. Но запомни, че днешния ден може да продължи да се повтаря, защото коронавируса не може да се премахне с пари. Той не се казва Лемън Брадърс. Нямам препоръки, защото може да греша.

Коментар

• Зависи колко репа ще почнат да гърмят. Засега са само по 2 позиции ако виждам правилно, ако започнат и по останалите позиции много може да отнесе.
          Иначе който няма репа, сега е момента за апартамента, дет се вика.

Коментар

• -10%↓... 2-цифрено сгромолясване... бфб-то наистина изгърмя много лошо днес...
            ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
              Удри уйно!
              Още миналия месец чичо Гошо удари, а досега няма грешна цделка по спомен. Гледаме и се учим
              Интересно, дали ще минем рекорда от 20,януари 2008 с 20% ...според мен няма да можем

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
                ... -8%↓... -9%↓... леле, такова сгромолясване никога не съм виждал до сега!
                Черният петък прерастна в бездънен понеделник... 2008 година ли се повтаря?
                Доближава се до 2008 г. Тогава дори нямаше купувачи.

Коментар

• Защо не се спре търговията както се правеше 2008-2009 години като се сриваше?
                  Никой няма нужда от такива сривове с по 10% като днешния, това не е добре и много репа гърмят едно след друго.

Коментар

• Заради коронелата, много са се изсили в разпродажбите притеснените. Спада е рязък и ми се струва , че нивата са добри за контролирани поемания на разпродажбите , по-малко обаче. При вариант, коронелата да отшуми в рамките на месец или два ще имаме друга игра

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
                      Софикс -7%↓... парите изтичат от бфб-то и заминават към чужди борси?
                      Парите не заминават никъде.Затварят се много репа.А тези покупки за мен са утеха,че има кой да купува.Сигурно са троловете дето пишат,че не виждат дъно,а клатят гнилите круши/.

Коментар

• Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
                        500 и нещо очаквах да стигне. Не съм предполагал обаче, че ще видим 4 отпред. Аз и лев не съм изгубил, защото не съм продал. Но пък мисля да купувам. Нека най-после излизащите да си изчистят акциите си на загуби и да оставят борсата да диша спокойно.

П.С. Аз не бях тук през 2008, но сега донякъде мога да си представя какво е било на участниците тогава. И все пак положението не е зле, отварят се много възможности. Пари да имаш...
                        Мога да ти те поканя да видиш акции на Лайв чоис ,ПЧБ,хранков ,налични , безналични на Химко , ОЦК ,Мостове , Пътища , Кремиковци ,КТБ,Енергони ,Енемона все участници в Софикс.....последните три още стоят в платформата....
                        Last edited by Монти; 09.03.2020, 15:15.

Коментар

• Стефан Кючуков в "Труд": "Само 11,7% от населението в страната има доходи над 805 лв. на месец, показват данните на НСИ. Оказва се, че около 820 хил. българи могат да се похвалят с месечни доходи, които стигат за покупката на един голям хладилник без да избират от луксозните модели. Средният годишен доход на човек е 6013 лв., което прави по 501 лв. на месец, показват последните официални данни на НСИ. Сумата е доста малка като се има предвид, че средната заплата за страната достигна 1349 лв. Но парите в едно домакинство се разделят между всичките му членове. Затова дори един от родителите да получава висока заплата, ако в семейството има пенсионер, безработен или дете, средният доход на човек пада значително, пише "Труд". Семейство с две деца влиза в групата на заможните, ако двамата съпрузи общо получават над 4500 лв. на месец. Населението на България е малко под 7 млн. души и се оказва, че близо 400 хил. граждани преживяват с под 205 лв. на месец. Най-голям дял от българите – 30,3%, имат месечни доходи между 280 лв. и 430 лв. А всеки втори живее с по-малко от 430 лв. на месец."

СТАБИЛНА ДЪРЖАВА..

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Няма страшно, на 350-60 има силен съпорт.
                            Дам, ще ви чакам на предишното дъно.... от 2009 ) до тогава мисля да ви гледам как се гърчите )

Коментар

• 500 и нещо очаквах да стигне. Не съм предполагал обаче, че ще видим 4 отпред. Аз и лев не съм изгубил, защото не съм продал. Но пък мисля да купувам. Нека най-после излизащите да си изчистят акциите си на загуби и да оставят борсата да диша спокойно.

П.С. Аз не бях тук през 2008, но сега донякъде мога да си представя какво е било на участниците тогава. И все пак положението не е зле, отварят се много възможности. Пари да имаш...
                              Last edited by TheSkorpion; 09.03.2020, 15:02.
                              Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• ... -8%↓... -9%↓... леле, такова сгромолясване никога не съм виждал до сега!
                                Черният петък прерастна в бездънен понеделник... 2008 година ли се повтаря?
                                ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Working...
                                X