Аз съм екстра! Този момент го чакам от февруари 2019, когато излязох от всички позиции на БФБ.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от potten Разгледай мнениеЗащо не се спре търговията както се правеше 2008-2009 години като се сриваше?
Никой няма нужда от такива сривове с по 10% като днешния, това не е добре и много репа гърмят едно след друго.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеУдри уйно!
Интересно, дали ще минем рекорда от 20,януари 2008 с 20% ...според мен няма да можем
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение... -8%↓... -9%↓... леле, такова сгромолясване никога не съм виждал до сега!
Черният петък прерастна в бездънен понеделник... 2008 година ли се повтаря?
Коментар
-
Заради коронелата, много са се изсили в разпродажбите притеснените. Спада е рязък и ми се струва , че нивата са добри за контролирани поемания на разпродажбите, по-малко обаче
. При вариант, коронелата да отшуми в рамките на месец или два ще имаме друга игра
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеСофикс -7%↓... парите изтичат от бфб-то и заминават към чужди борси?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение500 и нещо очаквах да стигне. Не съм предполагал обаче, че ще видим 4 отпред. Аз и лев не съм изгубил, защото не съм продал. Но пък мисля да купувам. Нека най-после излизащите да си изчистят акциите си на загуби и да оставят борсата да диша спокойно.
П.С. Аз не бях тук през 2008, но сега донякъде мога да си представя какво е било на участниците тогава. И все пак положението не е зле, отварят се много възможности. Пари да имаш...Last edited by Монти; 09.03.2020, 15:15.
Коментар
-
Стефан Кючуков в "Труд": "Само 11,7% от населението в страната има доходи над 805 лв. на месец, показват данните на НСИ. Оказва се, че около 820 хил. българи могат да се похвалят с месечни доходи, които стигат за покупката на един голям хладилник без да избират от луксозните модели. Средният годишен доход на човек е 6013 лв., което прави по 501 лв. на месец, показват последните официални данни на НСИ. Сумата е доста малка като се има предвид, че средната заплата за страната достигна 1349 лв. Но парите в едно домакинство се разделят между всичките му членове. Затова дори един от родителите да получава висока заплата, ако в семейството има пенсионер, безработен или дете, средният доход на човек пада значително, пише "Труд". Семейство с две деца влиза в групата на заможните, ако двамата съпрузи общо получават над 4500 лв. на месец. Населението на България е малко под 7 млн. души и се оказва, че близо 400 хил. граждани преживяват с под 205 лв. на месец. Най-голям дял от българите – 30,3%, имат месечни доходи между 280 лв. и 430 лв. А всеки втори живее с по-малко от 430 лв. на месец."
СТАБИЛНА ДЪРЖАВА..
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Няма страшно, на 350-60 има силен съпорт.) до тогава мисля да ви гледам как се гърчите
)
Коментар
-
500 и нещо очаквах да стигне. Не съм предполагал обаче, че ще видим 4 отпред. Аз и лев не съм изгубил, защото не съм продал. Но пък мисля да купувам. Нека най-после излизащите да си изчистят акциите си на загуби и да оставят борсата да диша спокойно.
П.С. Аз не бях тук през 2008, но сега донякъде мога да си представя какво е било на участниците тогава. И все пак положението не е зле, отварят се много възможности. Пари да имаш...Last edited by TheSkorpion; 09.03.2020, 15:02.Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар