IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Близо сме според моите сметки до цунамито ...
    Гледам мача...
    Цунамито вече удря и то здраво.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

"Трудните времена раждат силни лидери. Силните лидери раждат лесни времена. Лесните времена раждат слаби лидери. Слабите лидери раждат трудни времена......"
      Близо сме според моите сметки до цунамито ...
      Гледам мача...

Коментар

• Американците се насраха!

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
          Гледате ли пресконференцията на Тръмп? Плашещо да видим такъв човек толкова уплашен.
          "Трудните времена раждат силни лидери. Силните лидери раждат лесни времена. Лесните времена раждат слаби лидери. Слабите лидери раждат трудни времена......"
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
            Гледате ли пресконференцията на Тръмп? Плашещо да видим такъв човек толкова уплашен.
            Мани, мани. Положението наистина май е страшно.

ПС: Пак удариха 7% и спряха търговията.

Коментар

• Гледате ли пресконференцията на Тръмп? Плашещо да видим такъв човек толкова уплашен.
              Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от sultan Разгледай мнение

Феноменът е международен и мисля, че започна от Австралия. Оферта няма. Просто използвай находчивостта си, а от мен идеята. Ако проработи, ще почерпиш едно. И още нещо. Ако искаш да затвориш цикъла, една малка фабрика за тоалетна хартия ще свърши работа.
                Не смятам, че имам пари за цяла фабрика! Освен това, при тези зарази, не е добре и контакта с хора по къщите, като водопроводчик!

Мисля си, че действителноста на водопроводчика, няма да е толкова приятна, както тази описана във филмите на Dorcel!

Не на последно място, чисто като икономическа перспектива, не мисля, че при идващата бедност, тоалетната хартия, ще бъде сред най-вървежните продукти!

Както казах, в тежки времена, избора между хляба и ролката, винаги е в полза на хляба!
                Стари книги БОЛ!

Коментар

• Агресивен, ти писа глупости с години..Когато се скапваше БФБ и даже 1000 пункта не стигна, ти и някои други биехте мечките и лъжехте новобранците да купуват..
                  Сега се успокой и вземи някакви хапчета за нервите , че явно не си добре..Да не вземеш сега пък да биеш майка си или жените..
                  Само напомням , че през миналата криза стана много модерно хапчето ПРОЗАК..Имам познати, които го пиха и казват, че им е помогнало..

НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА НИКОЙ И НИЩО..

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение

Лошото е, че феномена с тоалетната е в САЩ, а аз съм в БГ. Не ми се ходи там, а не знам дали и ще ме искат!

Ако закъсам за БГ да търся нещо, ще ти пиша да ме насочиш, къде е офертата!
                    Феноменът е международен и мисля, че започна от Австралия. Оферта няма. Просто използвай находчивостта си, а от мен идеята. Ако проработи, ще почерпиш едно. И още нещо. Ако искаш да затвориш цикъла, една малка фабрика за тоалетна хартия ще свърши работа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
                      Стига глупости бе, Кире! Чакали от години черният лебед! Как го чакахте? Пълни до козирката с акции ли? Айде давайте го по-сериозно!
                      Преди да гръмне всичко дори напомпаха Доверие, да се чуди човек, криза ли идва, какво.

Коментар

• Стига глупости бе, Кире! Чакали от години черният лебед! Как го чакахте? Пълни до козирката с акции ли? Айде давайте го по-сериозно!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

Няма да ти повярват в момента.........Може и местата за фермери да са дефицитни.
                          Дефицитни ще са!
                          Разбира се че няма да ми повярват!

За повечето хора не е толкова трудно да осъзнаят, една или друга истина! Трудното е да се "откажат" от собствените си илюзии и комфортния свят, който те създават!

Коментар

• Забелязвам, че дневните обеми на Софикса намаляват.
                            Дали това не означава, че и продавачите губят кондиция?

Не е препоръка.
                            Нямам акции в Софикс, но следя мача.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Aха, подушвате се отдалеч апокалиптосите ...само дето той е идеалист, а ти си по от алчните май
                              Всеки случай появата ти е баш по темата - дъното не е далеч значи, то и според мене е само 15% по нанадоле.. ма счупим ли го и него - лафа за коня и ряката ще си стане актуален.
                              15% от сегшния индекс е 357, това ли имаш предвид?. Имаше такъв стар филм: питон-357

Коментар

Working...
                              X