Първоначално изпратено от lobos
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
"Трудните времена раждат силни лидери. Силните лидери раждат лесни времена. Лесните времена раждат слаби лидери. Слабите лидери раждат трудни времена......"
Гледам мача...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеГледате ли пресконференцията на Тръмп? Плашещо да видим такъв човек толкова уплашен.Life won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеГледате ли пресконференцията на Тръмп? Плашещо да видим такъв човек толкова уплашен.
ПС: Пак удариха 7% и спряха търговията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sultan Разгледай мнение
Феноменът е международен и мисля, че започна от Австралия. Оферта няма. Просто използвай находчивостта си, а от мен идеята. Ако проработи, ще почерпиш едно.И още нещо. Ако искаш да затвориш цикъла, една малка фабрика за тоалетна хартия ще свърши работа.
Освен това, при тези зарази, не е добре и контакта с хора по къщите, като водопроводчик!
Мисля си, че действителноста на водопроводчика, няма да е толкова приятна, както тази описана във филмите на Dorcel!
Не на последно място, чисто като икономическа перспектива, не мисля, че при идващата бедност, тоалетната хартия, ще бъде сред най-вървежните продукти!
Както казах, в тежки времена, избора между хляба и ролката, винаги е в полза на хляба!
Стари книги БОЛ!
Коментар
-
Агресивен, ти писа глупости с години..Когато се скапваше БФБ и даже 1000 пункта не стигна, ти и някои други биехте мечките и лъжехте новобранците да купуват..
Сега се успокой и вземи някакви хапчета за нервите , че явно не си добре..Да не вземеш сега пък да биеш майка си или жените..
Само напомням , че през миналата криза стана много модерно хапчето ПРОЗАК..Имам познати, които го пиха и казват, че им е помогнало..
НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА НИКОЙ И НИЩО..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
Лошото е, че феномена с тоалетната е в САЩ, а аз съм в БГ. Не ми се ходи там, а не знам дали и ще ме искат!
Ако закъсам за БГ да търся нещо, ще ти пиша да ме насочиш, къде е офертата!И още нещо. Ако искаш да затвориш цикъла, една малка фабрика за тоалетна хартия ще свърши работа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеСтига глупости бе, Кире! Чакали от години черният лебед! Как го чакахте? Пълни до козирката с акции ли? Айде давайте го по-сериозно!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
Няма да ти повярват в момента.........Може и местата за фермери да са дефицитни.
Разбира се че няма да ми повярват!
За повечето хора не е толкова трудно да осъзнаят, една или друга истина! Трудното е да се "откажат" от собствените си илюзии и комфортния свят, който те създават!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Aха, подушвате се отдалеч апокалиптосите ...само дето той е идеалист, а ти си по от алчните май
Всеки случай появата ти е баш по темата - дъното не е далеч значи, то и според мене е само 15% по нанадоле.. ма счупим ли го и него - лафа за коня и ряката ще си стане актуален.
Коментар
Коментар