IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pass Разгледай мнение
    Дъно няма, няма ей ....
    Дъно няма.
    Защо досега не се задействаха и да спрат търговията, така както отпра работата може и до 450 да сринем?
    Няма страшно, на 350-60 има силен съпорт.

Коментар

• Удри уйно!

Коментар

• Дъно няма, няма ей ....
        Дъно няма.
        Защо досега не се задействаха и да спрат търговията, така както отпра работата може и до 450 да сринем?

Коментар

• Биете ли ги..Биете ли ги мечките..

Коментар

• До сега не бях ставал свидетел на такъв срив.
            ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Софикс -7%↓... парите изтичат от бфб-то и заминават към чужди борси?
              ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Темата Паника на БФБ е по-актуална днес.
                Life won't wait for you.

Коментар

• Нямало кой да продава, защото шорт фонда бил празен Сега пак всички можем да се бием в гърдите, че сме на печалба.
                  - Откъде ти е доходността?
                  - От шорт фонда на Никиту

Коментар

• Поне има ликвидност

Коментар

• Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
                      Аз чакам да започнат призивите, че държавата трябва да се намеси.
                      Тук няма държава, а кошара с овце.
                      Last edited by realista; 09.03.2020, 13:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение

Не е от вируса,от петрола основно е сривът.
                        И двете дедо попе

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
                          Четирима заразени срутиха БФБ. Да ви имам борсата! Правителството е неадекватно, доколкото проспа два месеца и не се подготви за социален срив. Дано поне сега се усетят и започнат да създават нов порядък на доставки на стоки, защото паниката обхваща все по-широки слоеве от населението.
                          Не е от вируса,от петрола основно е сривът.

Коментар

• Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
                            Аз чакам да започнат призивите, че държавата трябва да се намеси.
                            Тя държавата отдавна трябваше да се намеси

Коментар

• Навън май падат повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
                                Четирима заразени срутиха БФБ. Да ви имам борсата! Правителството е неадекватно, доколкото проспа два месеца и не се подготви за социален срив. Дано поне сега се усетят и започнат да създават нов порядък на доставки на стоки, защото паниката обхваща все по-широки слоеве от населението.
                                Не знам за останалите, но аз си освободих следобеда и отивам да пазарувам запаси от храна. Нещо работата много започна да се сгов*ява и трябва да се действа навреме.

Коментар

Working...
                                X