IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
    Погром ! Портфейлите се топят като сняг !
    Големият въпрос е друг!

Сега след като на Запад обещаят и небесата и там пазара в "период" се стабилизира и върне.
    Тук с обеми 1000-5000, връща също да речем и трие тези 10%!

Какво прави средния инвеститор тогава обаче?

Излиза? Или ще се опита да гони на "кучето опашката"?

Не съм виждал куче да си хване опашката, но съм виждал хора да губят пари!

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
      Днес се наслаждавах на купона
      Припомних си неща от преди 11-12 години
      Не може се сравняват. Днес просто се фърляха в Марианската падина. И се давеха от коронавирус. Странни времена!

Коментар

• Днес се наслаждавах на купона
        Припомних си неща от преди 11-12 години

Коментар

• В интерес на истината новините ще са само лоши.. повече болни... повече карантини.. повече смъртни случаи.. фалити на фирми.. авиокомпании.. хотели.. атракционни.. заведения.. и каквото се сетите..... Май прасетата ще бъдат жертвани

Коментар

• Погром ! Портфейлите се топят като сняг !

Коментар

• Хич не е зле оборота днес, 3.5 млн.лв. и то от обикновена търговия, а не от договорени гешефти.
              Единствено посоката не е особено благоприятна, но това само показва, че равновесното положение на пазара е в същата посока.

Коментар

• Все ще се намери някой ид..т или портфолио меринджей да издуе позициите в края на сесеята? И какво постига кухата кратуна? Да отворим утре пак 2-3% надолу? Вместо да започнем на чисто и да направим някакъв ръст евентуално. Голяма глупост е това.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
                  А какво стана с късия фонд на Никито? Функционира ли в момента?
                  + 6.5%

https://www.investor.bg/companies/BGXS/view/

Коментар

• Обичам я тази игра

Коментар

• А какво стана с късия фонд на Никито? Функционира ли в момента?
                      ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Мисля, че исторически може да се каже, че днес е "черния понеделник". Не си спомням друг такъв ден.
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Участниците на БФБ нали все се оплакваха, че нямало ликвидност. Ето сега при тези цени има много хубава ликвидност, което показва, че е справедлива цената, а до сега активите са били много набалончени. Така си мисля аз.
                          ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Не съм доволен от спада. Очаквах поне - 15 %. Но сесията не е приключила още, а и утре е ден.

Коментар

• Хахахахахаха!!! Вй това чаках ма това бфб.Продадох преди 3 г и сега дойде моя ред да купувам.Четох глупостите на много хора ама къде са сега да ги питам за Софикса 1000? Аматьори !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                                Оп Оп.... как сме !!!!
                                Като окъпани в реката за Йордановден​​​​​​
                                добре дошъл на борда

Коментар

Working...
                                X