Четирима заразени срутиха БФБ. Да ви имам борсата! Правителството е неадекватно, доколкото проспа два месеца и не се подготви за социален срив. Дано поне сега се усетят и започнат да създават нов порядък на доставки на стоки, защото паниката обхваща все по-широки слоеве от населението.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Ти се шегуваш ама в момента Хим капитулира ,репата гърмят а няма купувачи.....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Сърбят ме ръцете да почна да купувам, но може би си прав, че трябва още да се изчака.
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
Предлагам борсата да работи само когато има позитивни новини и само когато преди това сме купили.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sdar Разгледай мнениеЗатворете борста за днес, стига толкова.
Остана да тестваме и да паднем под 500 и тогава ще го втасаме. По-добре да спрем с търговията и да не падаме излишно.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sdar Разгледай мнениеЗатворете борста за днес, стига толкова.
Остана да тестваме и да паднем под 500 и тогава ще го втасаме. По-добре да спрем с търговията и да не падаме излишно.
Коментар
-
Кире,това ти ли си?С тази "Пунта Мара".... Пепа Сомлева: Случайниците и Пунта Мара трябва да си ходят веднага! Сами!
https://liberta.bg/%D0%BF%D0%B5%D0%B...GTjgsyUJPTeZKMLast edited by 0; 09.03.2020, 12:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
Повярвай ми не е време. Смелчаци има, но продаващите са повече от тях ми се струва, че все повече ще стават. Все пак не е препоръка.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар