IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Четирима заразени срутиха БФБ. Да ви имам борсата! Правителството е неадекватно, доколкото проспа два месеца и не се подготви за социален срив. Дано поне сега се усетят и започнат да създават нов порядък на доставки на стоки, защото паниката обхваща все по-широки слоеве от населението.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Ти се шегуваш ама в момента Хим капитулира ,репата гърмят а няма купувачи.....
      Това се очаква от месеци, има куп коментари и информация, но някои чакат последния момент като междувременно ни убеждават, че ралито те първа предстои.

Коментар

• Аз чакам да започнат призивите, че държавата трябва да се намеси.

Коментар

• Честито под 500!
          Чакам на buy, ама пусто "ами ако продължи още"? Дали пък да не си сипя едно (мина 12ч все пак, не е толкова рано) и да изчакам до утре?!

Коментар

• Къде се целим днес?
            Вече сме на 497, може би се целим в 480 или 470?

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Сърбят ме ръцете да почна да купувам, но може би си прав, че трябва още да се изчака.
              Недей, сякаш има признаци, че спадът ще продължи.

Коментар

• Кой каквото си направи сам - никой друг не може да му го направи !

Коментар

• Фибанката на -10%↓... възможно ли е всички служители в офисите им да са инфектирани с корона-вируса и вече да са се превърнали в зомбита?

( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение

Предлагам борсата да работи само когато има позитивни новини и само когато преди това сме купили.
                    Ти се шегуваш ама в момента Хим капитулира ,репата гърмят а няма купувачи.....

Коментар

• Първоначално изпратено от sdar Разгледай мнение
                      Затворете борста за днес, стига толкова.
                      Остана да тестваме и да паднем под 500 и тогава ще го втасаме. По-добре да спрем с търговията и да не падаме излишно.
                      Предлагам борсата да работи само когато има позитивни новини и само когато преди това сме купили.

Коментар

• Първоначално изпратено от sdar Разгледай мнение
                        Затворете борста за днес, стига толкова.
                        Остана да тестваме и да паднем под 500 и тогава ще го втасаме. По-добре да спрем с търговията и да не падаме излишно.
                        Вече тестваме. Няма кой да вземе решението за спиране на търговията, няма ...

Коментар

• Затворете борста за днес, стига толкова.

Коментар

• ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПОКАЗВАМЕ , ЧЕ СМЕ СТАДО ОТ ГЛУПАЦИ ! АЗ КУПУВАМ .

Коментар

• Кире,това ти ли си?С тази "Пунта Мара".... Пепа Сомлева: Случайниците и Пунта Мара трябва да си ходят веднага! Сами!

https://liberta.bg/%D0%BF%D0%B5%D0%B...GTjgsyUJPTeZKM
                              Last edited by 0; 09.03.2020, 12:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение

Повярвай ми не е време. Смелчаци има, но продаващите са повече от тях ми се струва, че все повече ще стават. Все пак не е препоръка.
                                Сърбят ме ръцете да почна да купувам, но може би си прав, че трябва още да се изчака.

Коментар

Working...
                                X