Първоначално изпратено от Mike Florida
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
Именно.От глобалната ситуция идват нещата ставащи на БФБ-то.За да се изясни точно какво става в света в момента трябва да се стигне до отговор на въпроса КЪДЕ Е КРИЗАТА водеща и до вирусчето и до спадовете на фондовите.За мен отговора е отвъд пределите на икономиката.Кризата е цивилизационна .Изчерпване на модела на ВЕЧНИЯ разтеж на капитала и постоянната експанзия на кредита.Сегашния модел просто води човечеството към самоунищожение и унищожение на средата в която живее.........Разбирам че никой няма да се съгласи с написаното ......
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНякои чакат за това месеци, години даже а вас ви огря за един ден.Благородно ви завиждам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
Реално случващото се на БФБ, в 99% зависи от случващото се на международната сцена! Какво ще е в идните дни на БФБ, също ще зависи изцяло от ситуацията на Запад!
Аз 2014г. или 2015г. не помня точно, бях влезнал на Хима, тъкмо имаше подем в БВПто, но не стана мохабета и се набутах малко. Преди пак така не уцелих и на Атерата! Малки са ми загубите, но като цяло не виждам и да съм бил останал, да е било възможно да се прогресира! Към днешна дата оценям, че правилно съм преценил да не се занимавам!
Според мен дори и за останалите на пазара, ниаккви нива не може да е ясно, дали са добри или лоши, защото глобалната ситуация е доста непредвидима, в идните дни!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Няма да се стабилизира.Този път ще е по-различно.........Целта е по-различна.
Аз 2014г. или 2015г. не помня точно, бях влезнал на Хима, тъкмо имаше подем в БВПто, но не стана мохабета и се набутах малко. Преди пак така не уцелих и на Атерата! Малки са ми загубите, но като цяло не виждам и да съм бил останал, да е било възможно да се прогресира! Към днешна дата оценям, че правилно съм преценил да не се занимавам!
Според мен дори и за останалите на пазара, ниаккви нива не може да е ясно, дали са добри или лоши, защото глобалната ситуация е доста непредвидима, в идните дни!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
"Първоначално аз бях с убеждението, че борсата е най-голямото откритие на света.
Понастоящем аз още застъпвам тази позиция."
Андре Костолани.
Някои хора просто не ги касае борсата, - Спокойно нека си дадат почивкаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Давай смело, принизи се до ордирари инвеститор и сподели. Не отхвърлям нищо що е логично, и дори да се отхвърли пак ще повдигне въпроси от различната гледна точка, което също е полезно.
Колко черно и защо?
Мнението ми не е интересно за средностатистическия инвеститор.Ще бъде интуитивно отхвърлено от хора мислещи стандартно в графата апокалиптични глупости........
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
Благодаря! Аз всъщност не съм напускал кораба. Винаги се навъртам наоколо, но чакам да стане по-интересно. А днес си беше интересно и тук и другаде.
Знаем се добре Фиск, Капитанът не изоставя кораба и не бяга преди другите.
Вода има за всички, няма нужда, да се бягаLast edited by precakanoto; 09.03.2020, 22:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dolaresko Разгледай мнениеКакво имаш предвид? Интересно ми е да чуя мнението/визията ти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Тамън щях да те питам ония 100 т твой ли са първите на 1,1....Онзи ден взимаше на 1,70 ,после 1,60 после обяви на 1,40 край на продажбите та се притесних.....
как е самочувствието ,гледам репо ни заблуждаваш си взел на 40 стинки ли го взе....щото няма идиот да ти даде по скъпо...
Благойчо ,аз не я разбирам ама ти си карък като ника си.....fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Като окъпани в реката за Йордановден
добре дошъл на бордаCustodite sortem vestram
Коментар
-
Какво имаш предвид? Интересно ми е да чуя мнението/визията ти.
Няма да се стабилизира.Този път ще е по-различно.........Целта е по-различна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
Големият въпрос е друг!
Сега след като на Запад обещаят и небесата и там пазара в "период" се стабилизира и върне.
Тук с обеми 1000-5000, връща също да речем и трие тези 10%!
Какво прави средния инвеститор тогава обаче?
Излиза? Или ще се опита да гони на "кучето опашката"?
Не съм виждал куче да си хване опашката, но съм виждал хора да губят пари!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dolaresko Разгледай мнениеПич който и каквото да ти пише ти сам си прецени къде е твойто дъно
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dolaresko Разгледай мнениеТова на кой го казваш на тия дето си викахме, че ще падне още 5-6 %, а то падаше с 50-60 %, а в други варианти с 500-600%.
По-долу един новобранец пише, че такова нещо не е виждал и пита къде ще е дъното.
Пич който и каквото да ти пише ти сам си прецени къде е твойто дъно, щото видях много хора как преминаха през цедката и от джип за 500 хил.сега и на трамвай не се качват щото нямат и за билет
Понастоящем аз още застъпвам тази позиция."
Андре Костолани.
Някои хора просто не ги касае борсата, - Спокойно нека си дадат почивка
Коментар
Коментар