IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
    Че кой ще му пука за някакъв си борд ако коронавирусът блокира за 6 месеца България.
    ех, мечти...

сигурен съм, че някои си мечтаят за "блокирана от коронавирусът България за 6 години"
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

как пък ви дойде на акъл да изгърми борда??
      Че кой ще му пука за някакъв си борд ако коронавирусът блокира за 6 месеца България?
      Last edited by Grosss; 10.03.2020, 20:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Ето ти ги финално европейците накрая пак ще се на минус Динамичен е пазара..

CAC 40
        4 636,61

-1.51%
        DAX
        10 475,49
        -1.41%

Зависи с колко пари влизаш.. ако са повече не е толко лесно.. влизане излизане все е проблем.. търсиш пакети.. продаваш пакети
        Предпочитам да ви гледам сеира в момента
        в момента ситуацията ми напомня за преди година когато за ден-два софка рипна до 620-625 пункта и после пак се върна под 580 пункта ....... в този ред на мисли смятам, че до края на месеца пак ще се върнем при добре познатото 540-580 ......... и ще ви гледам сеира, разбира се...

Коментар

• Пия си, пея си и много ми е гот

Утре ще ги бием ли?

Коментар

• И ние на тебе гледаме сеира

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

май пак забрави, че дъното бе при 258 пункта ....... а върха 514 ......... имаше 100% ребаунд за кака софка преди да се потопи отново

100% за индекса ...... а имаше акции които направиха над 300% профит ....... така и така си пишем за ХИМ ...... да ти напомня, че от 1,14 през февруари се качи на 3,60 ......... ама, знам, че вас тези проценти не ви вълнуват и не си заслужава участието ви
              Ето ти ги финално европейците накрая пак ще се на минус Динамичен е пазара..

CAC 40
              4 636,61

-1.51%
              DAX
              10 475,49
              -1.41%

Зависи с колко пари влизаш.. ако са повече не е толко лесно.. влизане излизане все е проблем.. търсиш пакети.. продаваш пакети
              Предпочитам да ви гледам сеира в момента

Коментар

• Най-после някакво оживление и на бфб-то.
                Може да се каже, че при текущите цени на акциите, бфб-то заприлича на нормална борса.
                ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Точно, но ме ми се влизаше в подробности... като се намажеш и докато се измъкнеш всичко ти е като на сън ) 3-4 години само се купуваше..познавам хора които загубиха милиони, станаха отрицателни и още връщат на банки и хора..... Време е за дълбока криза.. Онези с репата от вчера и днес да не мислиш, че са хепи.
                  май пак забрави, че дъното бе при 258 пункта ....... а върха 514 ......... имаше 100% ребаунд за кака софка преди да се потопи отново

100% за индекса ...... а имаше акции които направиха над 300% профит ....... така и така си пишем за ХИМ ...... да ти напомня, че от 1,14 през февруари се качи на 3,60 ......... ама, знам, че вас тези проценти не ви вълнуват и не си заслужава участието ви

Коментар

Виж Европа САЩ Просто затворихме преди тях.. щяха да видят софикс 4% през крив макарон.. лично ще стискам до последно.. колкото по-ниско толко повече.. много е рано за влизане
                    гледай ги ти

Click image for larger version

Name:	2020-03-10.jpg
Views:	1
Size:	63.9 КБ
ID:	3552687

ХИМ-а е на цена дъно от 2009 г. след голямата криза през 2008 г. .......... но винаги можеш да чакаш да се върне 1997 г. и 3 800 лв./$

успех

Коментар

al4en, забравих да ти пиша, че тези цени бяха актуални есента на 2012 г. ........ понеже си писал за 2009 г. тогава дъното на хим-а беше 1,14 , а цкб бе 80-90 стинки

цените през 2012 г. бяха продиктувани от факта, че имаше един фонд който държеше и излезна с 6 млн.акции в хим ......... така, че недей да лежиш само на тази кълка
                      Точно, но ме ми се влизаше в подробности... като се намажеш и докато се измъкнеш всичко ти е като на сън ) 3-4 години само се купуваше..познавам хора които загубиха милиони, станаха отрицателни и още връщат на банки и хора..... Време е за дълбока криза.. Онези с репата от вчера и днес да не мислиш, че са хепи.
                      Last edited by al4en; 10.03.2020, 20:04.

Коментар

цкб - 0,52
                        хим - 0,63
                        al4en, забравих да ти пиша, че тези цени бяха актуални есента на 2012 г. ........ понеже си писал за 2009 г. тогава дъното на хим-а беше 1,14 , а цкб бе 80-90 стинки

цените през 2012 г. бяха продиктувани от факта, че имаше един фонд който държеше и излезна с 6 млн.акции в хим ......... така, че недей да лежиш само на тази кълка

Коментар

единственото дъно което съм хващал бе точно тогава при цкб ......... айсберг 10 х 1000 бр. ....... цената бе 0,518

цкб беше 40 ст. но през 2003 год. май?

абсолютно прав си ......... за себе си...

но мисля, че на тези цени няма да купиш този път...
                          Виж Европа САЩ Просто затворихме преди тях.. щяха да видят софикс 4% през крив макарон.. лично ще стискам до последно.. колкото по-ниско толко повече.. много е рано за влизане

Коментар

цкб около 48 ст имам някакъв спомен.. мисля, че бъркаш...
                            единственото дъно което съм хващал бе точно тогава при цкб ......... айсберг 10 х 1000 бр. ....... цената бе 0,518

цкб беше 40 ст. но през 2003 год. май?

Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

така, че има значени на колко ще се купува.. да се набутам сега и да чакам години да си върна парите, не мерси..
                            абсолютно прав си ......... за себе си...

но мисля, че на тези цени няма да купиш този път...

Коментар

цкб - 0,52
                              хим - 0,63
                              цкб около 48 ст имам някакъв спомен.. мисля, че бъркаш... но както и да е ...Пиб купувах на 1,05 и след мен имаше купува на 0,95 ст... седях с 4 хил акции и си мислех ако ме напълнят и тук вече няма да купувам нищо..много се бяхме сдухали всички... напълниха ме, но други почнаха да купуват и някъде тук беше дъното.. после ги продадох тези същите на 3.70 )) така, че има значени на колко ще се купува.. да се набутам сега и да чакам години да си върна парите, не мерси..

Коментар

То като стане ЦКБ нещо около / не помня точно/ 40 ст., ХИМа 69 ст. ...тези цени се сещам.. купувал съм на тях.... друга песен ще пеете..
                                цкб - 0,52
                                хим - 0,63

Коментар

Working...
                                X