Боже, ела и си прибери мисирките....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
спомням че си смени прогнозата няколко пъти ........ всички посочихме по едно число в анкетата ..... само ти хитруваше ....... накрая посочи нещо различно ...... а сега реши да напишеш първоначалната си прогноза
вземи сам си напиши окончателната прогноза ...... защото пак ще ти изкарам кирливите ризи!!!
Коментар
-
монти => септември 2020 софикс ще бъде без криза 490 и с криза към 430 пункта
вземи сам си напиши окончателната прогноза ...... защото пак ще ти изкарам кирливите ризи!!!
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
СВА не е евтин магазин,цените са като на другите дюкани а защо тоя беше награбил толкова много боб не го знам ,вероятно да има.fuск the bеаr - give me the bееr
- 2 Харесвания
Коментар
-
в момента ситуацията ми напомня за преди година когато за ден-два софка рипна до 620-625 пункта и после пак се върна под 580 пункта ....... в този ред на мисли смятам, че до края на месеца пак ще се върнем при добре познатото 540-580......... и ще ви гледам сеира, разбира се...
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениепак да припомня, че каквото и да си пишем във форума ...... каквото има да става ще стане
тук просто пишем очакванията си за да можем после да сравним предположенията си
като стана въпрос за предположения да припомня мнението на съфорумниците от преди 2 седмици:
всеки дава предположение за максималната стойност (в една от двете посоки) която ще достигне софикса и времевия интервал в който смята, че това ще се случи!!!
експат => септември 2020 софикс 715 пункта
полки => до края на 2020 год. софикс 820 пункта
Frosty => септември 2020 софикс 470 пункта
монти => септември 2020 софикс ще бъде без криза 490 и с криза към 430 пункта
Todor Sabev => март-юни 2020 софикс 730 пункта
киро =>. до края на 2020 софикс 650 пункта
еди_мърфи => до края на 2020 софикс 780 пункта
siko13 => до края на 2020 софикс 680 пункта
unsworth => до края на 2020 софикс 640 пункта
SoHo => до края на 2020 за софикс 840 пункта
VGD => до края на 2020 софикс 800 пункта
Andy`Z => до края на 2020 софикс 580 пункта
inta53 => до 22,03,20г. софикс 760 пункта
dex => Q1 2020 - 640 пункта
Три без коз => до Края на 2020 г. - 960 пункта
Mito Karamitov => до Края на 2020 - 800 пункта
Батя => до Края на 2020 - 810 пункта
каня всеки един от съфорумците да даде мнението си, ако иска да се включи...
Коментар
-
Днес донакупих и прегрупирах!
Сядам си на ръцете и гледам мача, чакам и поканите за ОСА - СФАРМ е задължително, но ми се ходи и на Хим, БРЕФ, Алтерко - ей така да ги видя, да ги чуя тия хора...в началото на тежки времена искам да видя как е и какво мисли мениджмънта!
Успех на всички!
- 1 like
Коментар
-
всеки път като отида до кауфланд или лидъл виждам някой търговец да пазарува за дюкяна си...
бас държа, че купуват големи количества от неща които са в прИмоция
50 кг. боб едно 3-4 членно семейство не може да изяде за година, бе, човек!!!
Коментар
-
Нямам магазин ,ходих да си купя бира от СБА /АБС/ и на опашката ми направи впечатление,че народът масово се запасява с ядене по много.
бас държа, че купуват големи количества от неща които са в прИмоция
50 кг. боб едно 3-4 членно семейство не може да изяде за година, бе, човек!!!fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Сеир за какво имам як бизнес.. отсвирвам акциите и като станат колко ми се иска ще се върна.. не ми е проблем да чакам колкото трябваfuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
ako има магазин човека ........ какво се учудваш, че си зарежда дюкяна? ......... май и ти си обикалял борсите....... за стоковите борси пиша
Коментар
-
в момента ситуацията ми напомня за преди година когато за ден-два софка рипна до 620-625 пункта и после пак се върна под 580 пункта ....... в този ред на мисли смятам, че до края на месеца пак ще се върнем при добре познатото 540-580......... и ще ви гледам сеира, разбира се...
Коментар
-
Какви мечти бе,положението е като при война?Гледам го днеска един в магазина си купува 50 кг боб,друг чували с брашно,откачена работа........ за стоковите борси пиша
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Какви мечти бе,положението е като при война?Гледам го днеска един в магазина си купува 50 кг боб,друг чували с брашно,откачена работа.
- 1 like
Коментар
-
ех, мечти...
Коментар
Коментар