If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз знам за един голям софийски хотел, служителите имат избор - 2 месеца неплатен или на борсата
Нали сте наясно, че всяка криза има начало и край. С коронавируса няма да свърши света. Да, ще се погърчат хората и фирмите два три месеца, но след това всичко ще се стабилизира. Живота продължава !
Днес се заговорих със собственика на един хотел, в който гостувах. Хотела не е много голям, ситуиран в областен град. Има отказани резервации за март и април в размер на 60 ХИЛЯДИ ЛЕВА. Започнали да отказват резервации вече и за май и юни. Та това е само пример как ще ни се отрази вируса на икономиката. Един колега по-долу ме попита на колко Софикс бих започнал покупки на БФБ. За мен е твърде рано. Очаквам поне 20% спад от тези нива до края на годината.
Нема да обиждам циганите и пловдивчаните ,разбира се.....
Ама ти ми осредни прогнозата на 460 и надмина с лъжите оня с мисирките за който преди малко се оприличи пред модератора....знам че ти пътеводител и пример....
Два баса загубени и пак лъжи и обиди....
Мечето Cveti93, нали знаеш, че си индикатор за покупки.
Нема да обиждам циганите и пловдивчаните ,разбира се.....
Ама ти ми осредни прогнозата на 460 и надмина с лъжите оня с мисирките за който преди малко се оприличи пред модератора....знам че ти пътеводител и пример....
Два баса загубени и пак лъжи и обиди....
Монти имай милост.Не го дъвчи повече.Все пак му гръмна репото в понеделник.
Няма отклоняване,тия двамката си ги знаем отдавна, нищо ново.
Коронките вече са София, къде и стотина контактни, минимум, де се знаят...
Да видим утре ти ли ще биеш меците или те тебе...
Очаква се май новия фонд на саламчето да стане по ликвиден.
Коментар