IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако някой бунак си мисли че е добра идея да продава на дневен RSI 9.47,после да няма "Ама аз това...Няма ликвидност и тря да купя +10% откъдето продадох ,а и таксите " https://invst.ly/q2xo6

Коментар

• Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение

Дано да си прав. Въпреки, че съм 100% на кеш искрено се надявам да не влизаме в подобна криза като предната. Не искам да ми се сбъдват най-лошите прогнози. А относно стискането, дано да е добра тази стратегия, защото и аз така си виках 2008/2009, че ще стискам и ще премине. Добре, че хвърлих кърпата на Софикс 1300-1400, че ако бях стискал до края.........
      Е ти си в идеалната за момента позиция щом си само в кеш. Имаш възможност за покупки на ниски нива. Аз съм почти само в акции с известни кешови резерви, част от които вече са ми в платформата и от вчера купувам.

Коментар

• Или пък кой би отишъл на дискотека, ако трябва да си на метър разстояние клиент от клиент, ако искаш да заговориш някоя как става - пишете си по вайбър?

Коментар

Днес се заговорих със собственика на един хотел, в който гостувах. Хотела не е много голям, ситуиран в областен град. Има отказани резервации за март и април в размер на 60 ХИЛЯДИ ЛЕВА. Започнали да отказват резервации вече и за май и юни. Та това е само пример как ще ни се отрази вируса на икономиката. Един колега по-долу ме попита на колко Софикс бих започнал покупки на БФБ. За мен е твърде рано. Очаквам поне 20% спад от тези нива до края на годината.
          Консумацията рязко ще спадне, особено на ненужни и лукс услуги и вещи. Да кажем, кой би си купил нова кола или изтеглил ипотека в момента?

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Джонка сигурно си прав ! Но знаеш ли до къде ще паднат за да купиш на дъното ? Аз не знам ! За хората с кеш има и се задават златни възможности за покупки ! А за имащите акции по добре да ги държат отколкото да продават на огромна загуба !
            Дано да си прав. Въпреки, че съм 100% на кеш искрено се надявам да не влизаме в подобна криза като предната. Не искам да ми се сбъдват най-лошите прогнози. А относно стискането, дано да е добра тази стратегия, защото и аз така си виках 2008/2009, че ще стискам и ще премине. Добре, че хвърлих кърпата на Софикс 1300-1400, че ако бях стискал до края.........

Коментар

Над 120 милиарда мисля, че му беше кеша. Мислиш ли, че се тресе от страх ? Още повече, че през живота си е видял какви ли не кризи.
              Като има дай да се затрият или намалеят наполовина.

Коментар

• За Бъфет ли сте се загрижили? Нали знаете колко пари изкара от миналата криза?Сега има над 128 млрд. долара кеш..... Благодатно време за него.
                Life won't wait for you.

Коментар

Да, ще отмине. Но ще мине време и ще падат пазарите още.
                  Джонка сигурно си прав ! Но знаеш ли до къде ще паднат за да купиш на дъното ? Аз не знам ! За хората с кеш има и се задават златни възможности за покупки ! А за имащите акции по добре да ги държат отколкото да продават на огромна загуба !

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение

Много си прав,въпрос на време е да отмине всичко!
                    И как ще премине.

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение

Явно го тресе страха да милиардни загуби.
                      Над 120 милиарда мисля, че му беше кеша. Мислиш ли, че се тресе от страх ? Още повече, че през живота си е видял какви ли не кризи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнение
                        Бъфет: Коронавирусът не е причина да се продават акции.

Уорън Бъфет, председател и главен изпълнителен директор на Berkshire Hathaway (BRK-A, BRK-B), заяви, че борсовият маршрут, на който сме свидетели днес, е „добър за тях“.

„С течение на времето сме нетен купувач на акции“, каза той пред CNBC. „Повечето хора са спестители, те трябва да искат пазарът да се понижи. Те трябва да искат да купуват на по-ниска цена.“ iStock
                        Явно го тресе страха да милиардни загуби.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнение
                          Бъфет: Коронавирусът не е причина да се продават акции.

Уорън Бъфет, председател и главен изпълнителен директор на Berkshire Hathaway (BRK-A, BRK-B), заяви, че борсовият маршрут, на който сме свидетели днес, е „добър за тях“.

„С течение на времето сме нетен купувач на акции“, каза той пред CNBC. „Повечето хора са спестители, те трябва да искат пазарът да се понижи. Те трябва да искат да купуват на по-ниска цена.“ iStock
                          Ето и това пак от изказването на Бъфет:

"Той обаче отново подчерта, че инвеститорите трябва да бъдат по-фокусирани върху дългосрочната, а не краткосрочната картина."

Коментар

• Да, ще отмине. Но ще мине време и ще падат пазарите още.

Коментар

Нали сте наясно, че всяка криза има начало и край. С коронавируса няма да свърши света. Да, ще се погърчат хората и фирмите два три месеца, но след това всичко ще се стабилизира. Живота продължава !
                              Много си прав,въпрос на време е да отмине всичко!

Коментар

• Бъфет: Коронавирусът не е причина да се продават акции.

Коментар

Working...
                                X