Първоначално изпратено от johny-bravo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
чудесно е, че си хвърлил кърпата при софикс 1300-1400 ........ от тогава не си ли имал акции?
Имал съм естествено. Купувал съм и на дъна и на върховеНай-големите си печалби съм ги направил именно след кризата. Така, че съветвам инвеститорите да не приемат загубите си сега като неуспех, а като възможност. Всяка криза дава уникални възможности за печалби.
Коментар
-
Всеки пита с колко ще падне. Според мен колкото сме го виждали дъното на там сме се запътили.
Празни хотели, празни самолети, не пътуващи камиони, няма ишлеме за бачкане, контрагента Италия е с бодлива тел заградена на картата, на ред са и други, спих на НИСЕ, спих на чайна производството... е колко да е дъното... доста дълбоко и за много хора да си полегнат
Лошото е,че с тия медиини извращения и извратена новинарщина за кръв и ужас освен борсата, ще погребат и живи хора и бизнеси..Last edited by Dolaresko; 11.03.2020, 23:09.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
-20% ли? ...... кога го очакваш това?
Какво значение има кога!?
Просто "камъните падат".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение
По-надолу ще слезе, 410-430 е едно добро ниво за горе долу реален оптимизъм на БФБ.
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеМалеееееее американците се размазаха отново.Нашето БФБ няма да спре на 450 пункта както мислех оптимистично.
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
Дано да си прав. Въпреки, че съм 100% на кеш искрено се надявам да не влизаме в подобна криза като предната. Не искам да ми се сбъдват най-лошите прогнози. А относно стискането, дано да е добра тази стратегия, защото и аз така си виках 2008/2009, че ще стискам и ще премине. Добре, че хвърлих кърпата на Софикс 1300-1400, че ако бях стискал до края.........fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Много_голям_инвеститор Разгледай мнениеАко някой бунак си мисли че е добра идея да продава на дневен RSI 9.47,после да няма "Ама аз това...Няма ликвидност и тря да купя +10% откъдето продадох ,а и таксите "https://invst.ly/q2xo6
Коментар
-
Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнение
Абсолютно. Лошото е, че е само средата на седмицата, а пазарите вече имат нужда от почивка. На всеки май взе да му идва в повече.
Коментар
-
Понеже много се говори за Бъфет искам да питам нещо в тази връзка. Някога Бъфет оставал ли е без акции?Бил ли е някога на 100% кеш? И ако той не е бил никога 100% в кеш, защо аз да го правя?
Стискам си картоните, добавям си където смятам за изгодно, пия си питието и си барам "меча"
Наздраве на всички!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Maslarov Разгледай мнениеhttps://dariknews.bg/novini/bylgarii...temvri-2216109 накрая просто ще му свикнем .. ще си живеем с корона както с всички останали вируси. Смъртността е по-голяма, но пък се разпространява по-неефективно. До Септември, ако го дъвчат всеки ден по новините ще ми дойде в повече.
Коментар
-
https://dariknews.bg/novini/bylgarii...temvri-2216109 накрая просто ще му свикнем .. ще си живеем с корона както с всички останали вируси. Смъртността е по-голяма, но пък се разпространява по-неефективно. До Септември, ако го дъвчат всеки ден по новините ще ми дойде в повече.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар