IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Ралито свърши ощИ преди да е почнало лошото на БФБ е че част от акциите се крепат и като дойде ентусиазМа по някоя позиция в другите маджо хич не е Интесуууазиран да вкарва още кеш да пълни гушите на спекулантите..Спекулантите купуват акции за да ги продадат на мажо през 10%....само че и мажо нахитре....
    +1
    може да се чака минаването на голям пакет а не че мажо се е засилил да подпира позицията от любов към спекуланта...ама както се казва всеки трябва да вярва в нещо...особено когато става дума за рали и то на БФБ
    "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
      Почваме ли ги? Ще им набиваме ли канчетата?
      Ралито свърши ощИ преди да е почнало лошото на БФБ е че част от акциите се крепат и като дойде ентусиазМа по някоя позиция в другите маджо хич не е Интесуууазиран да вкарва още кеш да пълни гушите на спекулантите..Спекулантите купуват акции за да ги продадат на мажо през 10%....само че и мажо нахитре....

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
        Как е гейзери
        Още ги няма Пенсионните дето кътат близо 2 милиарда кеш
        За какво ги кътат, нали им се плаща да ги инвестират, за да носят доходност
        Чакат навън да направят още +20% или Софка на 1000
        А кеша се увеличава и при банки, и при население, и при Договорните фондове, и при заплати го виждаме като ръст, и при намаляване на безработните, което е още повече вноски при тях
        БФБ се е избушила на -80-90%, колко още
        А иначе на БФБ си има компании които са в рали от 5-6 г. и са на исторически високи нива, там нищо хубаво не се очаква (СФИ, Спийди, Атераката, МЦХ и още няколко)
        И при тях няма накъде да скача повече.
        Само кеша скача и то много, остава и ПЧИ да се вдигнат, и БВП да продължи да се развива така, и какво правим с кеша, всичко на ДАКС 13,000 ли ще инвестираме или на ДАУ 22,000?
        БФБ е без алтернатива, и времето и математиката всеки ден го показват
        Колкото по-рано, толкова по-голяма далавера, колкото повече се чака и кеша увеличава, по-трудно става влизането
        Недей ги юрка така, че като нищо могат да се засилят да "инвестират" чуждите парета из заложните къщи и популярните каси)))) Виж само тук във форума какъв фурор направиха за заложната къща - то не бяха вопли чуденки и стонове - ще мине ли увеличението и ще има ли деведент върху плаващата "главница", макар че Никой не знае и не мисли каква ще е главницата след 5г. - дано не е като меком, все пак там никиту даваше цели 18% - да ама 18% върху нула си остава нула според математиката)))))) Поне за класическата математика става дума))))
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Почваме ли ги? Ще им набиваме ли канчетата?

Коментар

• Как е гейзери
            Още ги няма Пенсионните дето кътат близо 2 милиарда кеш
            За какво ги кътат, нали им се плаща да ги инвестират, за да носят доходност
            Чакат навън да направят още +20% или Софка на 1000
            А кеша се увеличава и при банки, и при население, и при Договорните фондове, и при заплати го виждаме като ръст, и при намаляване на безработните, което е още повече вноски при тях
            БФБ се е избушила на -80-90%, колко още
            А иначе на БФБ си има компании които са в рали от 5-6 г. и са на исторически високи нива, там нищо хубаво не се очаква (СФИ, Спийди, Атераката, МЦХ и още няколко)
            И при тях няма накъде да скача повече.
            Само кеша скача и то много, остава и ПЧИ да се вдигнат, и БВП да продължи да се развива така, и какво правим с кеша, всичко на ДАКС 13,000 ли ще инвестираме или на ДАУ 22,000?
            БФБ е без алтернатива, и времето и математиката всеки ден го показват
            Колкото по-рано, толкова по-голяма далавера, колкото повече се чака и кеша увеличава, по-трудно става влизането
            Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
              За мен тук най странното е че всеки прави пари ,но не сме видели някой да каже къде купува на колко кво продава не знам толкова ли е проблем да каже някоя сделка
              Там е работата че никой нищо не прави.

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
                като гледам джипса ми се струва, че вече се е отървала от тапетите които стиска повече от 2 години

а тебе обстоятелствата те принудиха да разпродадеш на дъното през миналото лято

все още не е късно да се качите на влака, де
                Ти пък имаш ли нещо.Нали ти гръмнаха репата едва ли имаш артии.

Коментар

• добре вървим , дали днес ще се поизпусне малко въздух не знам, но знам че двете остриета на индекса още не са се включили в ръста

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
                    +1
                    повечето само пИчелят-влизат на дъното и продават на върха....
                    масово, всички го правят това, и затова всички то този форум са поне милионери

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      Вожда търси чудестата възможност да се отърси от некой тапет..и аз бих го направил ако не подозирах че следващите купувачи може да са дългосрочни...
                      като гледам джипса ми се струва, че вече се е отървала от тапетите които стиска повече от 2 години

а тебе обстоятелствата те принудиха да разпродадеш на дъното през миналото лято

все още не е късно да се качите на влака, де
                      НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

То от тез професионалисти сте на това положение
                        +1
                        повечето само пИчелят-влизат на дъното и продават на върха....
                        "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнение
                          Ще ти издам една тайна от висшия пилотаж - професионалистите не споделят сделките си! Нито кога, какво и на колко купуват, нито кога, какво и на колко продават!

Начинаещите се хвалят с такива неща, защото така дават вид, че са в клуба на големите играчи.

Това е!
                          То от тез професионалисти сте на това положение

Коментар

За мен тук най странното е че всеки прави пари ,но не сме видели някой да каже къде купува на колко кво продава не знам толкова ли е проблем да каже някоя сделка
                            Ще ти издам една тайна от висшия пилотаж - професионалистите не споделят сделките си! Нито кога, какво и на колко купуват, нито кога, какво и на колко продават!

Начинаещите се хвалят с такива неща, защото така дават вид, че са в клуба на големите играчи.

Това е!
                            BSE is dark and full of terrors...

Коментар

• За мен тук най странното е че всеки прави пари ,но не сме видели някой да каже къде купува на колко кво продава не знам толкова ли е проблем да каже някоя сделка

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                                Пичове, не знам какво ревете, че нашите компании били шитове, държавата скапана, БФБ не било пазар. Нали знаете, че от шитове в скапана държава се правят най-много пари. Мен това ме интересува в крайна сметка!
                                Хим било шит. Я се замислете какви бизнеси има групата, а е с пазарна капитализация 150 мил. евра! И е най-ликвидната на БФБ. Аз тук виждам потенциал от 100% в рамките на 6-12 месеца, пък който не му харесва да ходи да купува ДАКС и да чака на ръст от 5-10%...
                                ПИБ също било шит. Ами ходете купувайте италиански или немски банки, сякаш те не са шит. Уникредит и Дойче банк са на минус 60-70% за последната година, а пък ПИБ е на 0
                                Мажовците не стрували, нямало корпоративна култура, все едно имаше 2007 г, ама никой не се оплакваше тогава, нали? Да не би пък на запад всички да са стока /справка Валеант/.
                                За мен е важно да правя пари, а това може да стане на всеки пазар. БФБ си е пазар като всеки друг, колкото и да го плюете. Може да е неликвиден, бавен, с лоши мажоритари, ама точно затова като тръгне нагоре не можеш да го хванеш...
                                Айде, аз отивам да пия една-две бири за бичия тренд, пък вие се продължавайте да плюете, който каквото намери .
                                То добре се вижда потенциал ама ти кво хвана от тоз потенциал аз виждам в компании в Испания не 100 ами 300 потенциал ама дали ще стане?
                                Нали не говориш сериозно да сравняваш бг банка с някоя европейска банка
                                викаш правиш пари и кво направи днес ? дай някоя сделка да видим кво направи днес

Коментар

Working...
                                X