IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
    на депозит на 0,5%
    +++

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
      Дане се изчерпа потенциала
      Изчерпал се е ама диференциала....

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
        Продаващите ПИБ, какво купувате?
        на депозит на 0,5%

Коментар

• Продаващите ПИБ, какво купувате?

Коментар

• Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение
            Какво искаш още
            Кредитна експанзия, това дойде ли- отиваме на 4000

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              Остава да направиш и обоснована прогноза за индексите след като виждаш такива големи промени.За мен си си трол- как така без да си писал отдавна изведнъж прописа и взе да се занимаваш с мен и персонално да ме нападаш.Много тролско поведение.. И така без розовите ти очила кога очакваш СОФИКС 1000 и 2000.
              Нали разбираш , че иначе твърденията ти са много необосновани
              Аз пък виждам, че осма година не можем да стигнем поне нивото на половина от преди кризата..То не беше лупкане на мечки, биене, тесни входове и всякакви глупости..
              Сериозния човек пише сериозни прогнози и не напада другите с различно от неговото мнение
              Аз ли съм трол или ти, замисли се и дай дефиниция. Че ти пофцял ден тролиш бе човек. явно или си се вторачил само в БФБ или си изгубил връзка с реалността. Погледни доходите на населението, спестяванията, кеша в банките, намаляване на лошите кредити, aqr мина и се видя че сме ок. Какво искаш още
              Last edited by PIMP; 17.08.2016, 15:22.

Коментар

• Да попитам от 12 30 обедна почивка ли има или ми е забила платформата

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                  Еми ако подозираш така значи би следвало и ти се отърсиш от тапетите ..... Иначе какъв е смисъла ти да ставаш дългосрочен а не следващите купувачи ..... Нещо не схванах
                  Ами нямам в момента в спекулативните качващи се акции и ако купя сега има опастност да стана дългосрочен....

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    Всеки бичи пазар почва страхливо. Ако се доближава до еуфория настроението, значи бичия пазар е към приключване
                    Mного ми е интересно ти пък как ще участваш в него.
                    Любимия ти картон продължава да си седи надут ( както обикновено) и надали ще съумее да гони индекса ако почне добър бичи тренд.
                    То и по голямата част от хартиите са така де...

Доста спекулативно/шитово май ще ти се наложи да го отиграваш...

Коментар

• Остава да направиш и обоснована прогноза за индексите след като виждаш такива големи промени.За мен си си трол- как така без да си писал отдавна изведнъж прописа и взе да се занимаваш с мен и персонално да ме нападаш.Много тролско поведение.. И така без розовите ти очила кога очакваш СОФИКС 1000 и 2000.
                      Нали разбираш , че иначе твърденията ти са много необосновани
                      Аз пък виждам, че осма година не можем да стигнем поне нивото на половина от преди кризата..То не беше лупкане на мечки, биене, тесни входове и всякакви глупости..
                      Сериозния човек пише сериозни прогнози и не напада другите с различно от неговото мнение
                      Last edited by Kiro; 17.08.2016, 13:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                        На мен обявения бичи пазар по ми мяза на офчи...
                        Никой не купува на бид.
                        Всичко наредено както обикновено отляво и чака белким някой им подхвърли сенце...

Голям страх от меци ги гони...нищо че без къси няма и такива реално.
                        На бфб са 3 категории само - реалисти, оптимисти и смешни ъпърчета.
                        Всеки бичи пазар почва страхливо. Ако се доближава до еуфория настроението, значи бичия пазар е към приключване

Коментар

• Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение
                          Ще започна с това че не съм ъпър с години и много време не бях писал и търгувал, бях се насочил към НИ и това ми се отрази добре на джоба. Второ не нося нито розови, нито черни очила, просто виждам че икономиката живва и това е нормално да се отрази и на БФБ. Също така смятам че към ДФ ще започнат да се носочват пари, част от които ще са за БФБ. Виждаме че при някои позиции мажоритарите оказват подкрепа на акциите си и че от 4 месеца Софикс е пораснал +7% . Аз това виждам.
                          За НИ съм съгласен с теб но за другото не.Нещата в БГ и в Европа не са никак добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                            Кво стана сега кеша свърши и сега почва голямото ослушване и напускане на кораба
                            На мен обявения бичи пазар по ми мяза на офчи...
                            Никой не купува на бид.
                            Всичко наредено както обикновено отляво и чака белким някой им подхвърли сенце...

Голям страх от меци ги гони...нищо че без къси няма и такива реално.
                            На бфб са 3 категории само - реалисти, оптимисти и смешни ъпърчета.

Коментар

PIMP, това което ти наричаш мечи настроение е реалното състояние на пазара и икономиката..Аз не мога да разбера как някои хора не искат да свалят розовите очила и живеят в измисления си свят..Така подвеждате и неопитните инвеститори..Все едно да си на сухо с години и да се правиш на голям Дон Жуан..Просто ми е смешно
                              Наистина ли се смятате за по- умни от банките, фондовете и чуждите инвеститори, като си въобразявате, че притежавате шитове , които те даже и не искат да знаят и то в най- бедната страна в ЕС и с най голяма корупция
                              Сега ми обяснете на какво основани и факти Вие сте ъпъри всеки ден с години
                              Ще започна с това че не съм ъпър с години и много време не бях писал и търгувал, бях се насочил към НИ и това ми се отрази добре на джоба. Второ не нося нито розови, нито черни очила, просто виждам че икономиката живва и това е нормално да се отрази и на БФБ. Също така смятам че към ДФ ще започнат да се носочват пари, част от които ще са за БФБ. Виждаме че при някои позиции мажоритарите оказват подкрепа на акциите си и че от 4 месеца Софикс е пораснал +7% . Аз това виждам.

Коментар

Да не стане, смешните ъпъри уж оптимисти, са си едни чисти она..сти
                                Хахахаха абе Кире ще ме умориш от смях.

Коментар

Working...
                                X