If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз като ''стара пушка'' ще кажа следното: троловете плюеха по всичко и всеки и когато Софикс беше над 1900 и когато беше под 300 и сега пак плюят те затова са тролове. това им е заниманието
Пичове, не знам какво ревете, че нашите компании били шитове, държавата скапана, БФБ не било пазар. Нали знаете, че от шитове в скапана държава се правят най-много пари. Мен това ме интересува в крайна сметка!
Хим било шит. Я се замислете какви бизнеси има групата, а е с пазарна капитализация 150 мил. евра! И е най-ликвидната на БФБ. Аз тук виждам потенциал от 100% в рамките на 6-12 месеца, пък който не му харесва да ходи да купува ДАКС и да чака на ръст от 5-10%...
ПИБ също било шит. Ами ходете купувайте италиански или немски банки, сякаш те не са шит. Уникредит и Дойче банк са на минус 60-70% за последната година, а пък ПИБ е на 0
Мажовците не стрували, нямало корпоративна култура, все едно имаше 2007 г, ама никой не се оплакваше тогава, нали? Да не би пък на запад всички да са стока /справка Валеант/.
За мен е важно да правя пари, а това може да стане на всеки пазар. БФБ си е пазар като всеки друг, колкото и да го плюете. Може да е неликвиден, бавен, с лоши мажоритари, ама точно затова като тръгне нагоре не можеш да го хванеш...
Айде, аз отивам да пия една-две бири за бичия тренд, пък вие се продължавайте да плюете, който каквото намери .
И като продават фиб какво,да не би да е паднала?Явно има подкрепа от мажо и
утре всички тръгват рязко нагоре кой по-малко,кой по-много ,но какво да се прави
такъв е животът.
Коментар