Виждам че много хора са в дивашка паника а живота винаги е вървял с оптимизма
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Тука ми се струва, че много хора не могат да осъзнаят още, че идва истинска криза, а не просто спад в цените от разпродажби в момента!
Така погледнато, в момента, не само, че коментират цени преди първоначалния шок изобщо да е отминал, но не си дават сметка, че погледа на ситуацията ще бъде съвсем различен, когато излезнат реалните данни от икономиката след месеци!
В момента всичко, замръзва! Инвестици, проекти, поръчки....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение..... но мога да ви пусна тока .....
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнениеУдри бай Филипе, таа мачка неа наща
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
So very true - самоиронията е най-хубавото нещо, до което интелигентният човек може да достигне (считай го за скрит комплимент, макар да правя такива само на дами)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМонти аз ще купувам на цени около и пид предната криза..Ти как мислиш..В кои се заглеждаш..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМонти аз ще купувам на цени около и пид предната криза..Ти как мислиш..В кои се заглеждаш..
https://www.dw.com/bg/%D0%BA%D0%BE%D...RE5f3txAwKCHsg Коронавирус: Фолксваген спира производството си в Европа
ЦЕНИТЕ МОЖЕ ДА СЛЕЗАТ ПОД ПРЕДНАТА КРИЗА..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
То както е тръгнало всички щем не щем можем да станем държатели на пенистокс)
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Монти аз ще купувам на цени около и пид предната криза..Ти как мислиш..В кои се заглеждаш..
https://www.dw.com/bg/%D0%BA%D0%BE%D...RE5f3txAwKCHsg Коронавирус: Фолксваген спира производството си в Европа
ЦЕНИТЕ МОЖЕ ДА СЛЕЗАТ ПОД ПРЕДНАТА КРИЗА..
Last edited by Kiro; 17.03.2020, 13:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеВикайте Импето- той е специалист на сносните пенита..Ще донесе и мезе от Меком..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Буахахаха, Бенджи, ще ме умориш бе, срама нямашАз не съм фен на пенистока, така че няма да съм от полза, но мога да ви пусна тока или да ви донеса поръчката със спиди. Наздраве!
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар