Така е Батка …. държим се
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Мисля че стигнахме пика на паниката и скоро ще има просветляване!
Данните от Китай и Корея са повече от добри.. това е модела по който скоро ще има новини и от други държави и ще последва рязко възстановяване.
Последните дни продавах притиснат от репата, но вече съм стъпил на твърда основа и ще чакам пак добрите дни, които винаги идват в крайна сметка!
Успех на смелите и находчиви играчи!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение
Сега ще се появи "Архитекта".
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
Сърбят ме ръцете за покупкиАма, като гледам Дакса, май пак ще обърне на червено.
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеПросто и ефикасно ….. блокирах волатилния
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
Сърбят ме ръцете за покупкиАма, като гледам Дакса, май пак ще обърне на червено.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСутринта София беше медицинска зона ,над 20 линейка се щъкаха в центъра.....
А репата още не са гръмнали...?Ама, като гледам Дакса, май пак ще обърне на червено.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнениеЕдни се опитват да зеленеят (ДАКС), други продължават да линеят (БФБ).
А репата още не са гръмнали...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеБре бре … изведнъж всички се оказаха с огромен кеш в ръцете ….. разбира се да подкрепят ръста все пакLife won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар