Първоначално изпратено от Trakatrak'
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНещо много слабичък ми се вижда импулса.Да не начертае Софикса графиката "Подскок на умряла котка"
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеКире недей тъка ти направо направи кораба на подводница.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеPIMP, това което ти наричаш мечи настроение е реалното състояние на пазара и икономиката..Аз не мога да разбера как някои хора не искат да свалят розовите очила и живеят в измисления си свят..Така подвеждате и неопитните инвеститори..Все едно да си на сухо с години и да се правиш на голям Дон Жуан..Просто ми е смешно
Наистина ли се смятате за по- умни от банките, фондовете и чуждите инвеститори, като си въобразявате, че притежавате шитове , които те даже и не искат да знаят и то в най- бедната страна в ЕС и с най голяма корупция
Сега ми обяснете на какво основани и факти Вие сте ъпъри всеки ден с години
Коментар
-
Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнениеБаш играчите на море,планина,под земя?'
дребошляка си кюта на мастичка и салатка,
чопли си носа,въздиша и чака,какво всеки си
знае!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеДане се изчерпа потенциала
дребошляка си кюта на мастичка и салатка,
чопли си носа,въздиша и чака,какво всеки си
знае!
Коментар
-
PIMP, това което ти наричаш мечи настроение е реалното състояние на пазара и икономиката..Аз не мога да разбера как някои хора не искат да свалят розовите очила и живеят в измисления си свят..Така подвеждате и неопитните инвеститори..Все едно да си на сухо с години и да се правиш на голям Дон Жуан..Просто ми е смешно
Наистина ли се смятате за по- умни от банките, фондовете и чуждите инвеститори, като си въобразявате, че притежавате шитове , които те даже и не искат да знаят и то в най- бедната страна в ЕС и с най голяма корупция
Сега ми обяснете на какво основани и факти Вие сте ъпъри всеки ден с години
И понеже ме питаш дали бне съм мазохис, то аз да попита, ти да не си онанист- да си въобразяваш нещо и все да си на сухоLast edited by Kiro; 17.08.2016, 13:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеКак е положението?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСего потърсих какво съм давал като прогнози 428, това при софикс коло 510. Дъното на софикс бе на 432 повече от година по-късно
П.С. чаках го да падне до 400, ама вече не ми се струва вероятно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнениеАми то това е играта, да купиш евтино и да продадеш скъпо и то за кратко време. А не да държиш при низходящ тренд акции 5 години, па макар и да носят дивидент 3-4%
Коментар
Коментар