Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМдаа, ще заобръщате палачинката един по един всички апокалиптици!
Евала че си от първите осъзнали се
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеКире а бе ти наистина имаш акции пък мечи настроен .нещо ми намирисва на еврейска задруга тука .хяхяппяяхяпх.Ташааааак кажи ръъъъъъст
Коментар
-
Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнениеТашунко ти уж си голям инвеститор, пък не си научил основен урок, при низходящ тренд не се купува, купува се в началото на възходящ, но ти си знаеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнениеКире 90% в акции, и си мечи настроен, ти да не си мазохист да ги държиш тези акции 5 години нещо много объркан ми се виждаш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеУффф само да тръгне като 2014 ако знаеш колко папирки съм събрал за тия 3 г корекция с такова удоволствие ще ги дам на някой та хич няма да се замисля
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВожда търси чудестата възможност да се отърси от некой тапет..и аз бих го направил ако не подозирах че следващите купувачи може да са дългосрочни...
.С удоволствие бих напрвил някой много дългосрочен
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНе мислех, че ще доживея да те видя бик
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМного са ми смешни празноглавите ъпъри.Имат акции за 2-3 хиляди лева и важничат
.Уважаеми чалга ъпари
- аз имам в пъти повече акции и вложени пари от Вас и съм от 5 години над 90% в акции , ама пак сте велики- това е оптимизъм , а не вашето глупаво писане без основание.Вече осма година сме на нива около 4-5 пъти от върха преди кризата и Вие все пишете глупости, без да виждате проблемите
.Сега малко се оживи и пак другите са Ви виновни..Пак питам къде са чуждите инвеститори и кога СОФИКС ще стане 1000.Имате ли отговори
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМного са ми смешни празноглавите ъпъри.Имат акции за 2-3 хиляди лева и важничат
.Уважаеми чалга ъпари
- аз имам в пъти повече акции и вложени пари от Вас и съм от 5 години над 90% в акции , ама пак сте велики- това е оптимизъм , а не вашето глупаво писане без основание.Вече осма година сме на нива около 4-5 пъти от върха преди кризата и Вие все пишете глупости, без да виждате проблемите
.Сега малко се оживи и пак другите са Ви виновни..Пак питам къде са чуждите инвеститори и кога СОФИКС ще стане 1000.Имате ли отговори
.
Коментар
-
Много са ми смешни празноглавите ъпъри.Имат акции за 2-3 хиляди лева и важничат
.Уважаеми чалга ъпари
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВожда търси чудестата възможност да се отърси от некой тапет..и аз бих го направил ако не подозирах че следващите купувачи може да са дългосрочни...
Life won't wait for you.
Коментар
Коментар