If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
460 бе ключовото. Като затвори над това е първия сигнал за обръщане на низходящия тренд. Реално вече може да се говори за приятна вероятност спада да е спрял.
Следващите съпротиви са на 480, 520, 550 и 630. От тях 480 и 630 са най-ключови.
И ти ли стана бик? Не се заяждам, ама ти не чакаше ли да се тупнем до 300 пункта?
460 бе ключовото. Като затвори над това е първия сигнал за обръщане на низходящия тренд. Реално вече може да се говори за приятна вероятност спада да е спрял.
Следващите съпротиви са на 480, 520, 550 и 630. От тях 480 и 630 са най-ключови.
Срам не срам - признавам си, че имам малко страх американците да не спукат гайдата от надуване. Ако сцепят там балона - нашия индекс и той може да замяза на спукана гайда. Ненадута ама спукана
Там могат контролирано да я изпускат, не са дърводелци като нас, трябва яко да се омаже нещо ида се паникьосат.
ми мен ме е срам след толкова забележки! Нека наистина някой разбирач наччертае 2-3 линии и да коментира!
Срам не срам - признавам си, че имам малко страх американците да не спукат гайдата от надуване. Ако сцепят там балона - нашия индекс и той може да замяза на спукана гайда. Ненадута ама спукана
Коментар