Първоначално изпратено от kubrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеХора, репа ли гърмят? Едно време водех статистика на репата по репо-даващи, но после пазара влезе на тъмно и сега нямам идея колко са и дали са много.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Виж какво става в Зрънчо.....това чака доста компании при дълга криза....Няма кой да поеме репата...
Last edited by Zdravko; 12.03.2020, 12:45.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Виж какво става в Зрънчо.....това чака доста компании при дълга криза....Няма кой да поеме репата...
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Благодаря ти Кире !И аз ти желая успех ! Съгласен съм, че има много неясни, но хората казвали, че в мътни води най много риба се лови ! Един вирус няма да унищожи живота, поне надявам се да е така !
това чака доста компании при дълга криза....Няма кой да поеме репата...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЗдравко, когато пандемията се съчетае със циклична икономическа криза , то едва ли обръщането на пазарите ще дойде толкова скоро и бързо та да не може да се купи..
Въпроса за дивидентите е много важен..Тази година ще има дивиденти, но за следващите никой не знае..Още нямаме ясна представа за световните и национални икономически последици..
Желая ти искрено успех..И аз ти желая успех ! Съгласен съм, че има много неясни, но хората казвали, че в мътни води най много риба се лови ! Един вирус няма да унищожи живота, поне надявам се да е така !
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИ според мен гърмят репа..
Лошото е че ще гърмят с по 10-15% под тези стойности....Е ако стигнат!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
На някои хора ще им стане lo6o, но си мисля за Алкомет, Корадо, ХЕС и МЦХ по лев,а Емка на 1/2..За тези, които оживеем де
!
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Възможен е и такъв вариант. Нека те питам тогава при такова развитие какви нива на акциите очакваш ?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Това вероятно се отнася за нормални борси, специално за БФБ ще изчакам отражението на кризата в отчетите, защото едва тогава ще започнат истинските разпродажби..
Коментар
� -
Здравко, когато пандемията се съчетае със циклична икономическа криза , то едва ли обръщането на пазарите ще дойде толкова скоро и бързо та да не може да се купи..
Въпроса за дивидентите е много важен..Тази година ще има дивиденти, но за следващите никой не знае..Още нямаме ясна представа за световните и национални икономически последици..
Желая ти искрено успех..
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Според мен дддд си е изключил телефона, щот требва да дава обясненията на едни хора как се да се изхранват от печалбите от БФБ.
Коментар
�
Коментар