на мен елана по цкб
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеБиете ли ги..Dow 30 19,991.13 -1246.25 -5.87% Last edited by realista; 18.03.2020, 15:45.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеДнес ще ги лупкаме
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Съгласен съм.Не е време за покупки.Има още да падат артиите.Нищо сигурно и с ясен положителен резултат няма.Щом е така артиите ще вървят надолу.
Всички разбраха, как артиите трябва да падат, докато си дойдеш в България през лятото. И тогава, след като си купиш, могат да започнат да се качват.И сега ще напишеш още 5000 поста с глупости в подкрепа на това свое желание.
Предизвикваш смях и съжаление.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеДнес ще ги лупкаметака и така сме вързани в карантината, да свършим някоя работа
Коментар
-
Малко преди да станем модерни https://youtu.be/EKv39nHpC8sLast edited by Maslarov; 18.03.2020, 08:22.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеТука ми се струва, че много хора не могат да осъзнаят още, че идва истинска криза, а не просто спад в цените от разпродажби в момента!
Така погледнато, в момента, не само, че коментират цени преди първоначалния шок изобщо да е отминал, но не си дават сметка, че погледа на ситуацията ще бъде съвсем различен, когато излезнат реалните данни от икономиката след месеци!
В момента всичко, замръзва! Инвестици, проекти, поръчки....
Коментар
Коментар