If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Лека по лека и нещата си отиват към бой да му мислят мецаните
Бавно се случват нещата на БФБ но тръгнахме нагоре и при тази ниска ликвидност да му мислят кибиците без акции Десетки милиарди стоят без доходност в БГ и БФБ ще е все по търсена от инвеститорите.
През 2017 ще тръгне и търговията по регионалната платформа СЕЕ Линк и това допълнително ще подкрепи пазара. При ръста който се очаква в региона ще има огромен интерес за регионални продукти.
Лека по лека и нещата си отиват към бой да му мислят мецаните
Бавно се случват нещата на БФБ но тръгнахме нагоре и при тази ниска ликвидност да му мислят кибиците без акции Десетки милиарди стоят без доходност в БГ и БФБ ще е все по търсена от инвеститорите.
През 2017 ще тръгне и търговията по регионалната платформа СЕЕ Линк и това допълнително ще подкрепи пазара. При ръста който се очаква в региона ще има огромен интерес за регионални продукти.
Аре спри се де!
Не усещаш ли че ставаш нагъл?
Започвам да си мисля, че влизаш във форума само за да дразниш хората.
Нагъл ??? От какво бе.Че който не му държат нервите на бфб да ходи в КТБ.Да не карам аз някой зорлен да се нахаква тук.Набухали се от алчност на бфб а после реват и други им са виновни.Ай сектир от аматьори.
на 30 да не съм луд аз вече купувах и продавах тези на 30 на 32 ....
Сега чакам надолЕ.....
Като ги удари некой тайфун по основните позиции и ще правят подаръци ,щото ще смятат че нема поне година да се събудят табаците ....
По вероятно на 40-50,пък ти си чакали за 25.Акулата е обрала 11500бр в ниското.
Почивам си в тази тема ,щото нема кой да ми продаде Табаци.... а и хващам нервите на ъпърите ,почват да издишат ,като получа неколко лични обиди от неколко отбрани екземляри ,ми става ясно че ралито свърши...Още има надежда за ралито ,въпреки първите наченки на нерви.......
Слабички им нервите на ъпърчетата . То това е детската болест на инвеститора други да са му виновни и да му бутат пазара
на 30 да не съм луд аз вече купувах и продавах тези на 30 на 32 ....
Сега чакам надолЕ.....
Като ги удари некой тайфун по основните позиции и ще правят подаръци ,щото ще смятат че нема поне година да се събудят табаците ....
Почивам си в тази тема ,щото нема кой да ми продаде Табаци.... а и хващам нервите на ъпърите ,почват да издишат ,като получа неколко лични обиди от неколко отбрани екземляри ,ми става ясно че ралито свърши...Още има надежда за ралито ,въпреки първите наченки на нерви.......
Отварям форума и какво да видя? Кибиците пак се изнервят.
Коментар