If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
То май няма човек който следи БФБ и не е разбрал, че когато големите борси падат ние ги следваме, а когато се качват ние или продължаваме да падаме или седим на едно място.
Всеки пита с колко ще падне. Според мен колкото сме го виждали дъното на там сме се запътили.
Празни хотели, празни самолети, не пътуващи камиони, няма ишлеме за бачкане, контрагента Италия е с бодлива тел заградена на картата, на ред са и други, спих на НИСЕ, спих на чайна производството... е колко да е дъното... доста дълбоко и за много хора да си полегнат
Лошото е,че с тия медиини извращения и извратена новинарщина за кръв и ужас освен борсата, ще погребат и живи хора и бизнеси..
Има и нещо друго, като спрат хората да харчат пари за глупости (екскурзии, ресторанти и т.н. лукс) какво ще ги правят тези пари?
Имал съм естествено. Купувал съм и на дъна и на върхове Най-големите си печалби съм ги направил именно след кризата. Така, че съветвам инвеститорите да не приемат загубите си сега като неуспех, а като възможност. Всяка криза дава уникални възможности за печалби.
направи ми впечатление, че от 2009 г. до 2017г. не си писал с този ник във форума...
чудесно е, че си хвърлил кърпата при софикс 1300-1400 ........ от тогава не си ли имал акции?
Имал съм естествено. Купувал съм и на дъна и на върхове Най-големите си печалби съм ги направил именно след кризата. Така, че съветвам инвеститорите да не приемат загубите си сега като неуспех, а като възможност. Всяка криза дава уникални възможности за печалби.
Всеки пита с колко ще падне. Според мен колкото сме го виждали дъното на там сме се запътили.
Празни хотели, празни самолети, не пътуващи камиони, няма ишлеме за бачкане, контрагента Италия е с бодлива тел заградена на картата, на ред са и други, спих на НИСЕ, спих на чайна производството... е колко да е дъното... доста дълбоко и за много хора да си полегнат
Лошото е,че с тия медиини извращения и извратена новинарщина за кръв и ужас освен борсата, ще погребат и живи хора и бизнеси..
Коментар