аз понеже бях и купувах и на 400 и на 500, малко и около 600, та все по-често ме навестява мисълта - "дали да не спра да добавям?", но продължавам да не намирам алтернативи за ежемесечните ми вложения....дори АТЕРА да купя ще ми донесе 4-5% доходност от дивидента, за какво да ги трупам в разплащателната тези пари....вас не ви ли навестяват такива мисли, кога беше БРЕФ 0,4лв, Сфарм -2,55, Мбат - 6,9лв, СЕНХЛ - 3,6лв, ех ....(няма да слагам икони щото са грозни)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Не се вайкай, когато беше бик воюваше по същия начин с колегите който ти бяха опоненти....
П.П. аз те подкрепих за правото на мнение с което не съм съгласен...Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
Защото форума се напълни със заядливи и неблагодарни хора. Ти видя ли какво стана, след като споделих че очаквам корекция? Видя ли какви бяха реакциите на форумците? И защо да си причинявам подобни неща??? Затова по-добре да не споделям очакванията си за движението на пазара.
П.П. аз те подкрепих за правото на мнение с което не съм съгласен...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Защо?Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеами аз не съм разбирач в графиките(общо взето успях да видя че почва ръст - друго не ми трябва)
Иначе какво - икономиката расте, оказа се че имаме читав Президент(не както някои се бяха притеснили), народа все по-яко се възмущава от таксите на банките и липсата на доходност там, ето защо и стадото започна да пренася към имотите(ония ден една дама дава акъл на друга че ЕПК-то било добро, а другата и обяснява за заварките на панелите и червените тухли) - абе направо си луднаха там. Скоро си мисля че ще стоплят, че тези имоти им носят доста ниска доходност от наеми и доста разходи, ама нищо. Мои познати работещи за ВФ потвърждават, че клиентите се завръщат, а и нови подпитват., ПФ и ЗД "преминаха" тестовете, до 2 месеца може и нормално правителство да имаме, но и сегашното си е ОК, Имаме си и читав шеф на КФН, оказа се че миналата седмица сме върнали май заради ЕТФ-а, а отчетите бяха добри според мен, еми мисля че е време бодро да продължаваме към СОФИКС 700.
п.п. следя СФАРМ и ХИМ
Съгласен съм с мнението ,че корекцията май приключи за сега ..
Във вторник ще е интересно да се види какви ги е творил Софикс фонда тази седмица...
За мен се затвърди мнението ...
Внимателни продажби и покупки в Гагарин и БТХ/отдолЕ и отгоре с превес на покупките до отчета на БТХ / и покупки в ХИКА на колкото може по ниска цена и чакане до 29 март около 5 и над нея.......
Продадох доста от Холдинг Варна тези дни и сега ще ги чакам в ниското за връщането им...дали ще стане;
Купих стотица на немислимите 4,165 преди 4 месеца и продължавам да купувам....
Имам от четири ....
Не е препоръка...
Коментар
� -
Седларски: Виждам на опашка пред министерството големи, ключови инвеститори...http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...titori-233384/
Коментар
� -
ами аз не съм разбирач в графиките(общо взето успях да видя че почва ръст - друго не ми трябва)
Иначе какво - икономиката расте, оказа се че имаме читав Президент(не както някои се бяха притеснили), народа все по-яко се възмущава от таксите на банките и липсата на доходност там, ето защо и стадото започна да пренася към имотите(ония ден една дама дава акъл на друга че ЕПК-то било добро, а другата и обяснява за заварките на панелите и червените тухли) - абе направо си луднаха там. Скоро си мисля че ще стоплят, че тези имоти им носят доста ниска доходност от наеми и доста разходи, ама нищо. Мои познати работещи за ВФ потвърждават, че клиентите се завръщат, а и нови подпитват., ПФ и ЗД "преминаха" тестовете, до 2 месеца може и нормално правителство да имаме, но и сегашното си е ОК, Имаме си и читав шеф на КФН, оказа се че миналата седмица сме върнали май заради ЕТФ-а, а отчетите бяха добри според мен, еми мисля че е време бодро да продължаваме към СОФИКС 700.
п.п. следя СФАРМ и ХИМ
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
Викам да не споделям повече прогнозите си.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
как ги виждаш от тук нататък?Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеМного съм доволен от тази седмица. Дано има повече такива седмици на бфб!
Наздраве на всички играчи!
Коментар
� -
Много съм доволен от тази седмица. Дано има повече такива седмици на бфб!
Наздраве на всички играчи!Last edited by Бик в атака; 04.02.2017, 00:19.Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
� -
Кое не ти стана ясно от написаното досега!?!? Че не съм мечка но имам кеш ли!?!? Виж колко пъти съм го написало че винаги държа кеш около 20%. Е след като има мечи капани (за което предупредих също неколкократно) - какво трябва да ми пречи да залагам колкото си искам отдолу. Мечките са слабохаракерни и объркани в случая. Усилено търсят съмишленици, Търсят социална утеха)))КОйто има опит разбира за какво става дума))))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
� -
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеOт друга страна и мечкадарите се крашнаха и се окекаха в мечия капан, сега им е болно някак си и мълчат виновновно, докато възстановят част от разкешените портфейли.)))) Дори няма нужда от къси, ефекта е подобен)))) да живее бфб))))
Коментар
� -
Първоначално изпратено от БатяМного е тихо в тази тема след толкова позитивен ден на БФБ. Това ми говори че много хора искат да купуват и гледат да не разлайват кучетатаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМного е тихо в тази тема след толкова позитивен ден на БФБ. Това ми говори че много хора искат да купуват и гледат да не разлайват кучетата
Коментар
�
Коментар