If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За императорчето е проблем, че вече няма да може да слага поръчки на цена 11.11 или 12.34. Затова реагира така детински.
Ако може да има и минимални обеми че да взема 11 бройки по 11.11 какъв е смисълът? Аз намирам тази промяна за добре дошла за намаляване на най дребните тарикатлъци
Знам, че са ЕУ. Т о от ЕУ само перверзии идват. Да не мога аз да си туря поръчка купува за 31.18 лв (примерно) защото някакъв евроидиoт го досърбяло изходящото отверстие.
Озъбени да ги носят още преди пролетното равноденствие.
пич, няма какво да се дървиш и правиш на интересен със странният си език.
регулациите са всички и като не ти изнася, друм. или си правиш своя борса и свои правила.
няма какво да ни занимаваш с капризите си
ЕУ регулации, с които БФБ не може да не се съобрази. По-неприятното в това със стъпките е, че ИП-тата не са го интегрирали в платформите си все още и трябва да се правят справки с екселите на борсата - поне в Каролската ми платформа само някакви грешки "пресвяткат" и поръчките се отказват, а Еланската дори не ми остана време да я видя.
Знам, че са ЕУ. Т о от ЕУ само перверзии идват. Да не мога аз да си туря поръчка купува за 31.18 лв (примерно) защото някакъв евроидиoт го досърбяло изходящото отверстие.
Озъбени да ги носят още преди пролетното равноденствие.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Утре очаквам още по оптимистичен ден. Оптимист съм и за месеца.
Не знам какво ще е утре, но днес имам исторически най-голямата печалба като абсолютна стойност! Чувството е невероятно... Пожелавам на всички да го преживеят! Наздраве!
Какви са тия нови стъпки, бе - какви са тия перверзии ??? То щото на БФБ е гъчкано с народ - милиони инвеститори - куцо, кьораво и сакато се бута да инвестира - та дай да ги поразредим, да отсвирим колкото е възможно повече.
Който го е измислил това, озъбен да го носят, дано !!!
ЕУ регулации, с които БФБ не може да не се съобрази. По-неприятното в това със стъпките е, че ИП-тата не са го интегрирали в платформите си все още и трябва да се правят справки с екселите на борсата - поне в Каролската ми платформа само някакви грешки "пресвяткат" и поръчките се отказват, а Еланската дори не ми остана време да я видя.
Коментар