Първоначално изпратено от ATILA
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеХим-а стои на едно място.
Проблемът е, че всичко извън Софикс продължава да спада, или (в добрия случай) да не мърда. Всякакъв оптимисъм по конкретна позиция веднага се задушава от продавачите.... Т.е. сентиментът към пазара не е променен!!!
Така ги виждам аз нещата...
П.С. Да не добавям и страният момент за оптимизъм - предвид почти сигурната политическа криза която започва в страната!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеИма нещо сбъркано в това рали...
Супер оптимист съм, както знаете, но нещо не ми харесва в развитието на нещата...
Дано да греша!The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеПод 1000 не мисля да продавам нищо...
Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dici Разгледай мнениеГолемия въпрос е къде и кога да го дириме върха
Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТия дни имам дежа вю от 2007 г. ...... толкова лудост в толкова кратко време не бях виждал от тогава....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнениеЕдин циганин си купил литър прясно мляко. Турил го на огъня да го вари и се чудил дали ще стигне за него, за жената и за 9-те циганчета. Млякото започнало да се надига и да пълни тенджерата, Манго се зарадвал и занареждал "Пълни, Боже, пълни Боже, пълни Боже!". Наскачали и циганетата да видят чудото. Докато се радвали, млякото изкочило от тенджерата, а циганчетата пак останали... гладни.
П.П.: Историята не е препоръка за покупко-продажба на ЦК...
Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха: резултат: ного як. Хъхрешка ра`ота.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТия дни имам дежа вю от 2007 г. ...... толкова лудост в толкова кратко време не бях виждал от тогава....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнениеЕдин циганин си купил литър прясно мляко. Турил го на огъня да го вари и се чудил дали ще стигне за него, за жената и за 9-те циганчета. Млякото започнало да се надига и да пълни тенжерата, Манго се зарадвал и занареждал "Пълни, Боже, пълни Боже, пълни Боже!". Наскачали и циганетата да видят чудото. Докато се радвали, млякото изкочило от тенжерата, а циганчетата пак останали... гладни.
Коментар
Коментар