If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тодоре, по-младите от мен, които познавам, са изключително читави в морално отношение хора, особено в сравнение с моето и по-възрастните поколения. Възможно е обаче да е някаква групова селекция, нямам чак толкова широк поглед. Със сигурност обаче не притежават нашата устойчивост на екстремни гадости и дано не им се наложи да минават през такива..
Искате да кажете, че вашите деца са пълни боклуци и не стават за нищо? Аз не споделям това мнение. Моите наблюдения за хората под 20 годишна възраст са доста положителни. Аз вярвам в тях. Те могат и ще направят много. А може би потвърждаваш точно това за което говоря. При тях съсипията в човешките души причинена от комунизкомунизмапочти липсва, което се възприема от увредените поколения, включително и моето, като липса на ценности. Просто техните са различни. Те носят положителната промяна.
Какво имате предвид? Нима Комунизмът е такъв фантом, който може да променя души?
Хоратата създали днешното общество не могат да разпознаят себе си в тях. Това малко ли е? Искате да са като вас, да правят това, което вие сте правили, но изведнъж да се получи различен резултат. Нали знаеш какво е определението на Айнщайн за глупост?
Хоратата създали днешното общество не могат да разпознаят себе си в тях. Това малко ли е? Искате да са като вас, да правят това, което вие сте правили, но изведнъж да се получи различен резултат. Нали знаеш какво е определението на Айнщайн за глупост?
Наистина е ташак-тираджия. Хванах го вече в няколко теми. В ПИБ имах депозит от 11 бона и на среща на инвеститорите преди няколко години в яйцето някой ме попита не ме ми било страх за парите? Стана ли смешно, то от КТБ ми възстановиха 7300лв. заедно с лихвите.
Сега пак си държа 7 бимби и
Хахаха !! А ти си ташак-инвестор.За 7 хилки толкова писане .
Искате да кажете, че вашите деца са пълни боклуци и не стават за нищо? Аз не споделям това мнение. Моите наблюдения за хората под 20 годишна възраст са доста положителни. Аз вярвам в тях. Те могат и ще направят много. А може би потвърждаваш точно това за което говоря. При тях съсипията в човешките души причинена от комунизма почти липсва, което се възприема от увредените поколения, включително и моето, като липса на ценности. Просто техните са различни. Те носят положителната промяна.
Падре къде го виждаш това ново поколение с по - високи морална ценностна система което ще поеме нещата в свой ръце , аз виждам само .......... .да не казвам кво виждам. При по - младите практически нямат почити никаква ценностна система
Искате да кажете, че вашите деца са пълни боклуци и не стават за нищо? Аз не споделям това мнение. Моите наблюдения за хората под 20 годишна възраст са доста положителни. Аз вярвам в тях. Те могат и ще направят много. А може би потвърждаваш точно това за което говоря. При тях съсипията в човешките души причинена от комунизма почти липсва, което се възприема от увредените поколения, включително и моето, като липса на ценности. Просто техните са различни. Те носят положителната промяна.
Тодоре, ами новото поколение са сигурно тези дето ограбиха КТБ и никой не осъдиха, пак те са в поръчковите свински медии и те целуват целуват ръка на султана за постове и крадене..Новото че, лъжите и краденето на комунистите не спират и достигат нови върхове..
Падре къде го виждаш това ново поколение с по - високи морална ценностна система което ще поеме нещата в свой ръце , аз виждам само .......... .да не казвам кво виждам. При по - младите практически няма почити никаква ценностна система
Интересно ми е твоето мнение. Кажи какво виждаш.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Тодоре, ами новото поколение са сигурно тези дето ограбиха КТБ и никой не осъдиха, пак те са в поръчковите свински медии и те целуват целуват ръка на султана за постове и крадене..Новото че, лъжите и краденето на комунистите не спират и достигат нови върхове..
Коментар