Първоначално изпратено от realista
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеРазпродават АДСИЦ-ите. Това е добър сигнал
Коментар
-
на продалите хубавите АКЦИИ и СЛЕД ТОВА забили кеша си в куци коне - ЧЕСТИТО .................. ВЛАКА НЯМА ДА СЕ ВРЪЩА
Няма такъв влак,този който не се завръща отива а скрап!
Ние тук искаме влака да се движи напред назад,да си чака
по гарите,радост да носи на които знае кога да се качи и кога
да слезе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнениеНапълно в реда на нещата е да има една корекцийка. Може и до SOFIX 500 да ударим, че и по-ниско. Рано е да се каже, защото само по една вяла сесия не може да се правят генерални изводи. Но пък историята показва, че след вертикален ръст рано или късно идва корекция. Обикновено е рано.
не си само ти обаче .................. има и други продали които се чудят какво да правят кеша
корекции няма и няма да има (перефразирам СерГей от 2008 г. когато каза - "България е остров на стабилността. Криза няма и няма да има")
надявам се, че вече разбрахте, че играта е друга ..................... вече на три пъти катерим с десетина % после задържаме нивото за няколко седмици и после пак катерим десетина %
дълъг път ни чака и нямаме време за корекции
на продалите хубавите АКЦИИ и СЛЕД ТОВА забили кеша си в куци коне - ЧЕСТИТО .................. ВЛАКА НЯМА ДА СЕ ВРЪЩАНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнениеНапълно в реда на нещата е да има една корекцийка. Може и до SOFIX 500 да ударим, че и по-ниско. Рано е да се каже, защото само по една вяла сесия не може да се правят генерални изводи. Но пък историята показва, че след вертикален ръст рано или късно идва корекция. Обикновено е рано.
Толкова много кеш влезна в инвеститорите само от дивиденти (само помисли в последно време от CHIM + 6C4P+BREF и т.н.), а и BGX вече мина 2000000лв. като идеята им е да натрупат капитал 30000000лв. до 40000000 лв. и после да излязат на международните пазари, а и златното правило на техническият анализ пресичането на МА50 и МА200.......Всичките неща работят за ръст на SOFIX.Това е мое мнение и не препоръчвам нищо. Успех.
Коментар
-
Не знам само на мен ли ми се струва но напъна намаля, а миналата седмица каква търговия имаше... и търсене...абе добре си беше. Коригираме ли или чакаме на фондовете да осигурят ликвидност отново. Само някой да не тръгне да продава сега ETF-a на едро по NAV за деня, че стана зле.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеЕ то и Ташунко нито е Ташунко, нито ходи със сап в ръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеКакво рече?Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Така че качването става за минути има много компании за влизане ....ами ако не е така ще глътна вода с вас....
Само че адсица ще мине в кома скоро....той е маркера за бъдещо качване почнат ли там разпродажбите , софикс ще се качва....
Трасе и Биовет ,че ББ ще падне ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеНяма какво да забелязваш, ти си един от тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАбсолютно си прав!! И аз съм забелязал няколко такива.Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеХахахахахахаха ти си много елементарен младеж.Вместо да четеш пишеш глупости.
Преведено на български - вслушвай се в мнението на другите бе!Last edited by buyvalue; 01.11.2016, 23:38.IM d best
Коментар
Коментар