If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
не знам кой какви новини ще изтърси..... чудя се какво ли ще стане декември като започнат да се смятат годишни доходности и след това началото на следващата година ако започнат да купуват фондовете както беше януари 2013 и януари 2014.....и продължавам да се чудя ....като го пожелавам на всички настоящи и бъдещи акционери на БФБ
Ами утре е 1 декември и май трябва да има новини за най-големите играчи на БФБ ?
Утре ,новините накъде ще ни завеят ?
ЕТФ - а дали тях чака ?
не знам кой какви новини ще изтърси..... чудя се какво ли ще стане декември като започнат да се смятат годишни доходности и след това началото на следващата година ако започнат да купуват фондовете както беше януари 2013 и януари 2014.....и продължавам да се чудя ....като го пожелавам на всички настоящи и бъдещи акционери на БФБ
"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
ние купувахме с последните си стинки акции и репа сключвахме ...................... а някои тухли и бетон си купиха по същото време...
всеки по различен начин чувства играта
Така е някой репа сключвахте с Хима и сега ще стоите на 1.60 на котва а други накупихме имоти на морето и пари за артии имахме и сега бизнеса работи докато се печем по бреговете в близост до Карибския коралов риф
Ся ще ти припомня някои съвети по това време....
- залагаш новата тухла
- купуваш акции
- правиш репо на акциите
- после репо на репото
след това вземаш един бял чаршаф и бавно, бавно се отправяш към реката....Тя е плитка, да, но така мъката ще продължи по-дълго....
Някой ден ще правят филми за мутренските и борсовите времена. Ще се забавляват потомците. Аз при мутрите не съм се пъхал, но така отстрани и полечка поседях до борсата и тук-таме надничах.
Като 2006-2007 няма да се получи но нещо подобно и аз мисля че ще стане.На борсата скоро ще започне да властва алчноста , сега има много наблюдатели още. Депозит банка няма доход , имот горе долу същото 4-5 % год. но тук ще става все по интересно. Само черешаря да го няма и дрисливи политици да се бъркат да ядат ла.на и всичко ще е ок.
Коментар