IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Что делать?

Един циганин си купил литър прясно мляко. Турил го на огъня да го вари и се чудил дали ще стигне за него, за жената и за 9-те циганчета. Млякото започнало да се надига и да пълни тенджерата, Манго се зарадвал и занареждал "Пълни, Боже, пълни Боже, пълни Боже!". Наскачали и циганетата да видят чудото. Докато се радвали, млякото изкочило от тенджерата, а циганчетата пак останали... гладни.

П.П.: Историята не е препоръка за покупко-продажба на ЦК...
    Last edited by Чичо Манчо; 08.11.2016, 12:24.
    Vanitas vanitatum...

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultants Разгледай мнение
      А другата седмица Бжршджв като няма да има причина да дава оставка какво правим ??
      И тогава няма да има обрат - най-много да консолидира достигнати нива ....
      Пазара само си търсеше причина да тръгне рязко нагоре. Предпоставките ги знаят всички...
      И не на последно място - сега на черешаря му е последна грижа да се конфронтира с пенсиите ...
      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultants Разгледай мнение
        А другата седмица Бжршджв като няма да има причина да дава оставка какво правим ??
        Пак ще растем.Никой не е по-голям от тренда,по-висок от Витоша и по-дълбок от Искъра.

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
          като си подаде оставката тиквата следващата седмица ще започни истинското рали
          То хубаво да я подаде, ама какво ще стане с приемането на бюджета? Ще настанат пак едни смутни времена

Коментар

• Първоначално изпратено от entusiast Разгледай мнение
            Ще започне блъскане за влизане е в SOFIX
            Първо скачат сините чипове, след това шитовете.
            Според мен е още рано за инвестиции в последните, но да... и те ще рипат.

Коментар

• А другата седмица Бжршджв като няма да има причина да дава оставка какво правим ??

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
                като си подаде оставката тиквата следващата седмица ще започни истинското рали
                Цената на черешите ще почне да пада главоломно....

Коментар

• Много се радвам, че се сбогуваме с тикваро - черешарските времена..Да забием кол в сърцето на черешарските вампири

ВСЕ ТАКА НАГОРЕ ..
                  С КЕФ КАЗВАМ UUUUP 4000

Коментар

• като си подаде оставката тиквата следващата седмица ще започни истинското рали

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
                      Доста бутане ще трябва да падне, за да влезе нещо ново в СОФИКС.
                      Сигурен съм, че в доста офиси си скубят косите в последните дни...
                      Имах предвид да докарат доходност и те, за да покажат пред потенциални клиенти

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                        Не знам какви ще я вършат фондовете, дето нямат много Софикс акции. Ако искат изобщо да са на картата, трябва да бутат и своите позиции
                        Доста бутане ще трябва да падне, за да влезе нещо ново в СОФИКС.
                        Сигурен съм, че в доста офиси си скубят косите в последните дни...

Коментар

Не знам какви ще я вършат фондовете, дето нямат много Софикс акции. Ако искат изобщо да са на картата, трябва да бутат и своите позиции
                          Това си мисля и аз.Понеже имат големи пакети за нашият стандарт,няма как да ги продадат без да срутят цената.И за това ще ги бутат нагоре и със свеж кеш ще надуват и Софикс.

Коментар

прилива вдига всички лодки

Коментар

• Ще започне блъскане за влизане е в SOFIX

Коментар

• Не знам какви ще я вършат фондовете, дето нямат много Софикс акции. Ако искат изобщо да са на картата, трябва да бутат и своите позиции

Коментар

Working...
                                X