IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добре тръгна сутринта, яко нагоре + сериозен оборот за първите 20 минути, благодарим ти Боко

Коментар

• И днес ще е интересен ден
      Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
        Мечетата готови ли са за нова порция бой?
        ... със сигурност такъв бой не са яли още на аукциона .малеее

Коментар

• Мечетата готови ли са за нова порция бой?
          Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
            ееееех.... 2005 - 2007маааа..... какви красиви времена бяха
            дали ще се доближим поне мъничко!?
            дай боже

Коментар

• ееееех.... 2005 - 2007маааа..... какви красиви времена бяха
              дали ще се доближим поне мъничко!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                Но няма лошо, като се листне навън и привлича още милиони от чужденците, ще хвръкнат и те.
                днешните прехвърляния нямат пряко отношение към цените на които се търгуват компаниите днес, но от една страна това прехвърляне на акции от единия джоб в другия води до допълнителен интерес към Софикс и в по-малка степен към БФБ, но от друга страна ако нещата сработят днешния ден може да се окаже епохален за историята на българския капиталов пазар

Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                Освен това ЕТФ-а няма да единствения купувач по позициите
                мисля си за тези които продадоха едва в началото на тренда ................ утре ще се набият в акции извън индекса и съвсем скоро ще се усетят каква фундаментална глупост са направили, а когато решат да се върнат В софикс-а ще купуват на двойни цени

честито на продалите
                НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                  Аз се замислих защо две акции от софка днес не мръднаха ... На всичкото отгоре и двете са недопредставени в портфейла на ETF, Флагманът особено ....
                  Грешиш! Не са недопредставени. При ПИБ и Хим на ЕТФ-а му дадоха големи пакети, достатъчни за теглата им в тия 22 млн. записани дялове. Затова не се налагаше да купува там на пазар.
                  Но няма лошо, като се листне навън и привлича още милиони от чужденците, ще хвръкнат и те. Освен това ЕТФ-а няма да единствения купувач по позициите

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                    Каква е причината?
                    едната е, че днес вкарах в позицията над десет хилки и купувах под 1,50 както и бях решил .................. другата причина е без значение...
                    Last edited by _1912_; 07.11.2016, 23:24.

Коментар

ОХ, и аз имах някакви пари от бас да взимам от него, ама вече забравих колко са и за какво са.
                      имаше тема за басовете ................ погледни там и ще си припомниш, ако сте го вписали...

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
                        специално за флагмана си има обективна причина днес да не мръдне, но утре ще удари 1,60

не е препоръка, но да не кажете после, че не съм предупредил

имам флагмани, имам мноооого флагмани, всъщност имам само флагмани, две репа и 30 лв. кеш ...

Каква е причината?

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
                          и аз чакам едни 1 000 лв. от Петърчо Караиванов от онова време...

казал съм, че ако ми даде парите ще събера форума и всички заедно ще ги изядем и изпием...

ама няма да е скоро
                          ОХ, и аз имах някакви пари от бас да взимам от него, ама вече забравих колко са и за какво са.
                          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Аз се замислих защо две акции от софка днес не мръднаха ... На всичкото отгоре и двете са недопредставени в портфейла на ETF, Флагманът особено ....
                            специално за флагмана си има обективна причина днес да не мръдне, но утре ще удари 1,60

не е препоръка, но да не кажете после, че не съм предупредил

имам флагмани, имам мноооого флагмани, всъщност имам само флагмани, две репа и 30 лв. кеш ...

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                              Да се връща, че ми дължи една бутилка зелено "Джони" от 2010 г.
                              и аз чакам едни 1 000 лв. от Петърчо Караиванов от онова време...

казал съм, че ако ми даде парите ще събера форума и всички заедно ще ги изядем и изпием...

ама няма да е скоро

Коментар

Излиза че батковците не ги тачат особенно за разлика от спекулантите и за това!

Коментар

Working...
                                X