IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хайде
    Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      Да се връща, че ми дължи една бутилка зелено "Джони" от 2010 г.
      А,на мен обеща да боядиса апартамента.Хубаво е,че старите кучета се завръщат.Явно има защо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Peter Karaivanov
        преди 41 мин. ·

Моята логика е следната. ЦЕЦКА или Радев е едно и също. Но ако Радев стане президент, това ще е първият нокдаун за ГЕРБ които от 8г. съсипват държавата и я разграбват по най-безогледният и мутренски начин. Така, че Радев в случая се явява катализатор на процеси които трябва произтекат в дясното възможно най-скоро.

П.П. и запомнете - ГЕРБ не е дясно, никога не е бил и няма никога да бъде !

ПОЗДРАВИ ЗА СТАРИТЕ ОТ ПЕКАТА СИГУРНО ПАК ЩЕ СЕ ВЪРНЕ НА БОРСАТА
        +1

Цяла България обърнаха на Солунската митница.
        “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          Peter Karaivanov
          преди 41 мин. ·

Моята логика е следната. ЦЕЦКА или Радев е едно и също. Но ако Радев стане президент, това ще е първият нокдаун за ГЕРБ които от 8г. съсипват държавата и я разграбват по най-безогледният и мутренски начин. Така, че Радев в случая се явява катализатор на процеси които трябва произтекат в дясното възможно най-скоро.

Да се връща, че ми дължи една бутилка зелено "Джони" от 2010 г.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Peter Karaivanov
            преди 41 мин. ·

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
              Пари.
              Това го слушаме години дай някоя реална сделка ?

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                И кат си бил кво си направил ?
                Пари.
                Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

Не знам за България, но определено за БФБ е много, много добре, че има хора като мен. Бил съм тук в най-тежките времена за борсата, сега пак съм тук и ще бъда тук.
                  И кат си бил кво си направил ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
                    Глупости, няма да се лъжем сега я! Всичко продадох и сега седя, и рева пред компютъра. Зле ми е и ти завиждам на красотата, ума и куража!
                    Добре е, че България има хора като теб.
                    Не знам за България, но определено за БФБ е много, много добре, че има хора като мен. Бил съм тук в най-тежките времена за борсата, сега пак съм тук и ще бъда тук.

Коментар

• Математика, математика и пак математика:
                      http://www.investor.bg/biudjet-i-fin...sechie-227805/

С колко са нарастанали парите в обръщение за посленидните 5 г. да кажем, в Пенсионните, в Банките, ако човек се замисли, сериозно ще му стане кристално ясно, защо БФБ повече не може да пада (ако ще и трета световна война да стане да не дава Господ)
                      Bulls on BSE

Коментар

Виж ми предишните мнения, някъде написах, че сантимента може да е наистина този. БХ само пречи, нищо друго. Който не е работил с него, той не го е усетил това.
                        Малко курв..ски номера прави БХ дано другата седмица даде оставката и литнем как трябва

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                          Добре .че генерала дигна самолета да се дигна и Софикс
                          Виж ми предишните мнения, някъде написах, че сантимента може да е наистина този. БХ само пречи, нищо друго. Който не е работил с него, той не го е усетил това.

Коментар

Глупости, няма да се лъжем сега я! Всичко продадох и сега седя, и рева пред компютъра. Зле ми е и ти завиждам на красотата, ума и куража!
                            Добре .че генерала дигна самолета да се дигна и Софикс

Коментар

Сега да не вземеш и ти да ни обясняваш че си купил на дъното? Недей моля ти се,че много станахте

Коментар

Аз съм тук, борсата по ми харесваше на 360. Тогава си беше по-добре!

Най-малкото на онези нива доходността от дивиденти си струваше.
                                Сега да не вземеш и ти да ни обясняваш че си купил на дъното? Недей моля ти се,че много станахте

Коментар

Working...
                                X