Хайде
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДа се връща, че ми дължи една бутилка зелено "Джони" от 2010 г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеPeter Karaivanov
преди 41 мин. ·
Моята логика е следната. ЦЕЦКА или Радев е едно и също. Но ако Радев стане президент, това ще е първият нокдаун за ГЕРБ които от 8г. съсипват държавата и я разграбват по най-безогледният и мутренски начин. Така, че Радев в случая се явява катализатор на процеси които трябва произтекат в дясното възможно най-скоро.
П.П. и запомнете - ГЕРБ не е дясно, никога не е бил и няма никога да бъде !
ПОЗДРАВИ ЗА СТАРИТЕ ОТ ПЕКАТАСИГУРНО ПАК ЩЕ СЕ ВЪРНЕ НА БОРСАТА
Цяла България обърнаха на Солунската митница.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеPeter Karaivanov
преди 41 мин. ·
Моята логика е следната. ЦЕЦКА или Радев е едно и също. Но ако Радев стане президент, това ще е първият нокдаун за ГЕРБ които от 8г. съсипват държавата и я разграбват по най-безогледният и мутренски начин. Така, че Радев в случая се явява катализатор на процеси които трябва произтекат в дясното възможно най-скоро.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Peter Karaivanov
преди 41 мин. ·
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеПари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеИ кат си бил кво си направил ?Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеНе знам за България, но определено за БФБ е много, много добре, че има хора като мен. Бил съм тук в най-тежките времена за борсата, сега пак съм тук и ще бъда тук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеГлупости, няма да се лъжем сега я! Всичко продадох и сега седя, и рева пред компютъра. Зле ми е и ти завиждам на красотата, ума и куража!
Добре е, че България има хора като теб.Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Математика, математика и пак математика:
http://www.investor.bg/biudjet-i-fin...sechie-227805/
С колко са нарастанали парите в обръщение за посленидните 5 г. да кажем, в Пенсионните, в Банките, ако човек се замисли, сериозно ще му стане кристално ясно, защо БФБ повече не може да пада (ако ще и трета световна война да стане да не дава Господ)Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеВиж ми предишните мнения, някъде написах, че сантимента може да е наистина този. БХ само пречи, нищо друго. Който не е работил с него, той не го е усетил това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеДобре .че генерала дигна самолета да се дигна и Софикс“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеГлупости, няма да се лъжем сега я! Всичко продадох и сега седя, и рева пред компютъра. Зле ми е и ти завиждам на красотата, ума и куража!
Добре е, че България има хора като теб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеСега да не вземеш и ти да ни обясняваш че си купил на дъното?Недей моля ти се,че много станахте
Глупости, няма да се лъжем сега я! Всичко продадох и сега седя, и рева пред компютъра. Зле ми е и ти завиждам на красотата, ума и куража!
Добре е, че България има хора като теб.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеАз съм тук, борсата по ми харесваше на 360. Тогава си беше по-добре!
Най-малкото на онези нива доходността от дивиденти си струваше.Недей моля ти се,че много станахте
Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
Коментар