IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Случайно да се намира един песимист "за цвят".....

пп 4% не е нормален ръст за сегашната ситуация....На какво се дължи не знам и не ме интересува, но ужасно ме кефи !
    Аз съм тук, борсата по ми харесваше на 360. Тогава си беше по-добре!

Най-малкото на онези нива доходността от дивиденти си струваше.
    “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Много ми е интересно дали мечетата ще намерят сили да признаят, че се преебаха? Ние знаем, че е така, но искаме те да го кажат
      Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
        Именно .... Не му простиха на Черешаря, че се опита да им гушне паричките
        Снощи нали го видяхме.Трябвало да се довърши започнатото.А,кое точно е започнало?

Коментар

• Аз се замислих защо две акции от софка днес не мръднаха ... На всичкото отгоре и двете са недопредставени в портфейла на ETF, Флагманът особено ....
          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Случайно да се намира един песимист "за цвят".....

пп 4% не е нормален ръст за сегашната ситуация....На какво се дължи не знам и не ме интересува, но ужасно ме кефи !

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              е гасси якия ръст, дали пак ще видя такова нещо!?!?!
              що да не видиш?
              Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Има ли още мечета или боя ви стига А за хейтърите на фонда пак да помислят няма нищо лошо малко по късно да се осетят накъде духа силният вятър лошо ако стане късно и тогава тръгнат да рискуват.

Успех бикове!

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                  Ако е така- какво ли е ставало между тях и байхуйчовците зад кулисите...
                  Именно .... Не му простиха на Черешаря, че се опита да им гушне паричките

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                    Мен нещо ме притеснява в тази цялата еуфория!

Като изключим 15-те компании на Софикс (и то не всичките) нищо друго не е пораснало нито с процент (с изключение на 3-4, които имат силкни корпоративни новини), откакто започна "ръста" на Софикс... Все пак има още над 200 компании..
                    Не само ти си притеснен, повечето са притеснени, щото ако погледнем последните година-две а и не само - доста народ разкеша на БФБ, отиде по чуждите пазара, там идните дни може да е -5% примерно с гап, да им изгърми цялата позиция щото там всичко е на маржин, продаха щото се подведоха по матрите, че всичко е шит, че който дава дивидент трябва да се търгува на нивата от 2007, че и оше по-балонно, и сега без акции много хора се притесняват, че ще се окаже, че са се преаали мгно много яко
                    Естесвено по-старите и опитни доста време предубпреждавахме, за бога братя не купувате дивидентните шитове и не си продавате акциите където компания си работи, а се търгува на 5-10 г. дъни, щото веднъж продадеш ли за без пари си аут и после пропуснатите ползи болят повече от примерно виртуалана загуба, ако котировките са се понижили
                    Така, че много се притесняват, защотото много се разпродавахме, държахме кеша прекалено дълго, а Пенсиите си намериха лесен вход към пазара, но има още много много да инвестират, за да върнат доверието в себе си
                    Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                      Интересно дали днешното решение на пенсионните е свързано с резултата от изборите ...
                      Ако е така- какво ли е ставало между тях и байхуйчовците зад кулисите...

Коментар

• Интересно дали днешното решение на пенсионните е свързано с резултата от изборите ...

Коментар

Като изключим 15-те компании на Софикс (и то не всичките) нищо друго не е пораснало нито с процент (с изключение на 3-4, които имат силкни корпоративни новини), откакто започна "ръста" на Софикс... Все пак има още над 200 компании..
                          20тина от тях ще се включат след още 100 пункта на Софикс, останалите ги забрави...

Коментар

Прегледай темата на ЕТФ-а.
                            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Мен нещо ме притеснява в тази цялата еуфория!

Коментар

• Мдааа, приключихме на 4% плюс и Софикс над 550 пункта

SOFIX 551,27 +3.97%

Коментар

Working...
                                X