IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
    Хубаво нещо е да си преживял 2007
    Мда, помага по-хладнокръвно да се преминава през такива периоди на лудост ......
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
      +1. Има малки изключения, но като цяло и аз така виждам нещата.
      Всички продали преди няколко дни и седмици така виждат нещата
      Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
        Ех ама сте алчни бре ! Я вижте къде беше хартията само преди не много време

преди по-малко от 2 месеца купувах на 1,21-1,22 ..................... миналата седмица продадох някаква част от тях с 30% по-скъпо на 1,58

вчера си купих всичко обратно под 1,50 както вече писах ............... да не се повтарям...

не мога да си представя, че има недоволни от тези ръстове

2.34% са днес
        ами само спреда е над 1% ................... като чопнат от аск-а и повишението за днес отива на 4%

сега вече, ако някой е купил на 1,58 миналата седмица - това вече е друг въпрос .................... трябва малко търпение и всичко ще си дойде на мястото,,,
        НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
          2.34% са днес

от десетина дни сме на тези нива 1.48 - 1.55

всъщност днес не сме постигали нови върхове
          Ех ама сте алчни бре ! Я вижте къде беше хартията само преди не много време

Коментар

2.34% са днес

да,

сега гледам, че е върнало леко

до обяд беше на 1,58 което беше с над 5% от снощи при затваряне

има движения и спокойно можеш да играеш играта дори и в този рейндж

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
              Не той е проблема!!! Пазарът е наводнен с негови акции и докато се оберат ще мине време. Пък и ИТФ-а явно с лекота си попълва квотата в ХИМ-а.

Проблемът е, че всичко извън Софикс продължава да спада, или (в добрия случай) да не мърда. Всякакъв оптимисъм по конкретна позиция веднага се задушава от продавачите.... Т.е. сентиментът към пазара не е променен!!!

Така ги виждам аз нещата...
              П.С. Да не добавям и страният момент за оптимизъм - предвид почти сигурната политическа криза която започва в страната!
              А може би играчите търсят всякакъв що годе безболезнен за тях начин да освободят кеш за Софикс компании виждайки какво става.По този начин продават такива извън основния индекс и ефекта е такъв.Нужно е време част от държащите Софикс компоненти да продадат на печалба и тогава ще използват кеша за останалите изоставащи според тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
                днес 5% малко ли са?
                2.34% са днес

The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                  Той не бе ли от тия де щяха ни оправят за 800 дни....оправиха ни....сега пак ли....
                  мен ме оправиха за 800 дни ...................... някъде там ме принудиха да затворя една от фирмите ми

по-късно и другите две фирми затворих и някъде около 2006 година при серГЕЙ занулих окончателно всякаква дейност

Коментар

Хим-а стои на едно място.
                    днес 5% малко ли са?

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
                      н

Никито Василев каза, че до края на 2017 година Софикс ще се удвои
                      Той не бе ли от тия де щяха ни оправят за 800 дни....оправиха ни....сега пак ли....

Коментар

• Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнение
                        И според мен това раздвижване не е стандартно рали, затова и не носи присъщата масова еуфория. На този етап можем да се надяваме и да пожелаем успех на факторите , които го предизвикаха - това бяха само първите стъпки. Голямо изпушване вероятно ще има ако успеят да пораснат поне до планираните нива.
                        Лично мнение без препоръка.
                        Съгласен съм с теб, на 100%.

Чакаме и се надяваме засега..

Коментар

• Първоначално изпратено от dici Разгледай мнение
                          Вероятно продават акции извън софикс за купуват акции от индекса.
                          не е късно все още да им дойде акъла

Първоначално изпратено от dici Разгледай мнение
                          Това, което става, е без аналог до сега и аз също съм леко ошашавен, хем се кефя хем се чудя де ще му излезе края.
                          Никито Василев каза, че до края на 2017 година Софикс ще се удвои

Никито Василев каза, че за начална дата на ЕТФ смята 01.10.2016 год. когато Софикса беше 500 пункта

Първоначално изпратено от dici Разгледай мнение
                          де ще му излезе края.
                          софикс 1000 ............... там някъде ще му е края...

Коментар

Има нещо сбъркано в това рали...

Супер оптимист съм, както знаете, но нещо не ми харесва в развитието на нещата...

Дано да греша!
                            мда

разбрахме, че си се набил в шитове извън софикса и ралито не ти харесва

ти си си избрал акциите в които си инвестирал ...................... ако вече не ти харесват знаеш какво трябва да направиш...

избора си е твой

Коментар

• И според мен това раздвижване не е стандартно рали, затова и не носи присъщата масова еуфория. На този етап можем да се надяваме и да пожелаем успех на факторите , които го предизвикаха - това бяха само първите стъпки. Голямо изпушване вероятно ще има ако успеят да пораснат поне до планираните нива.
                              Лично мнение без препоръка.

Коментар

Не той е проблема!!! Пазарът е наводнен с негови акции и докато се оберат ще мине време. Пък и ИТФ-а явно с лекота си попълва квотата в ХИМ-а.

Проблемът е, че всичко извън Софикс продължава да спада, или (в добрия случай) да не мърда. Всякакъв оптимисъм по конкретна позиция веднага се задушава от продавачите.... Т.е. сентиментът към пазара не е променен!!!

Така ги виждам аз нещата...
                                П.С. Да не добавям и страният момент за оптимизъм - предвид почти сигурната политическа криза която започва в страната!
                                Вероятно продават акции извън софикс за купуват акции от индекса. Това, което става, е без аналог до сега и аз също съм леко ошашавен, хем се кефя хем се чудя де ще му излезе края.

Коментар

Working...
                                X