If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Според мен на пазара влиза твърде много кеш за да може да направи сериозна корекция. За мен е по-скоро консолидация без оборот. След десетина дни идват отчетите. Нормално е да се огледаме и да видим къде очакванията отговарят на реалността. Където имаме добри отчети си въобразявам, че пазара ще реагира бурно, защото кеша трябва да отиде някъде. Други пък може да паднат. Няма как всичко да се движи в пакет. После като се натрупа достатъчно кеш и при някое положително събитие пазара пак ще реагира бурно нагоре и така. За мен имаме чудесни условия за балони и си въобразявам, че ще имаме много мразено рали подобно на това в САЩ. Просто аз си въобразявам, че ще е малко по-бавно и доста по-дълго от това, което си мисля, че си мисли пазара.
Въпреки преобладаващото мнение нашият пазар доста точно отчита фундамента на компаниите. Проблема му е, че е бавен и му отнема доста време и няма ликвидност и дълбочина. Да се надяваме, че мерките за развитие на БФБ ще разрешат проблема с ликвидността.
Липса на къси продажби, ниски лихви...
Почвам да си мисля, че след някоя и друга година на БФБ ще има яко спукване на балон както през 2007...
Ако искате да видите запис от проведения онлайн семинар за Прогнози 2017 г. за Българска фондова борса, европейски и американски пазар, петрол и злато, можете да гледате в youtube.
Ако искате да видите запис от проведения онлайн семинар за Прогнози 2017 г. за Българска фондова борса, европейски и американски пазар, петрол и злато, можете да гледате в youtube.
Онлайн семинарът представя прогнозите на ЕЛАНА Трейдинг за движението на различни инвестиционни активи през 2017 година на основата на икономическите събития...
Имам усещането, че някой инвеститори се притеснява от резултатите, които ще покажат прегледа на активите на застрахователите и ПФ и съчетание с високите нива на софикс са решили да оберат печалбата, а ако успеем да минем над625, пак ще се върнат на пазара
Коментар