Първоначално изпратено от Бик в атака
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Според мен на пазара влиза твърде много кеш за да може да направи сериозна корекция. За мен е по-скоро консолидация без оборот. След десетина дни идват отчетите. Нормално е да се огледаме и да видим къде очакванията отговарят на реалността. Където имаме добри отчети си въобразявам, че пазара ще реагира бурно, защото кеша трябва да отиде някъде. Други пък може да паднат. Няма как всичко да се движи в пакет. После като се натрупа достатъчно кеш и при някое положително събитие пазара пак ще реагира бурно нагоре и така. За мен имаме чудесни условия за балони и си въобразявам, че ще имаме много мразено рали подобно на това в САЩ. Просто аз си въобразявам, че ще е малко по-бавно и доста по-дълго от това, което си мисля, че си мисли пазара.
Въпреки преобладаващото мнение нашият пазар доста точно отчита фундамента на компаниите. Проблема му е, че е бавен и му отнема доста време и няма ликвидност и дълбочина. Да се надяваме, че мерките за развитие на БФБ ще разрешат проблема с ликвидността.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеМоже да си пишете каквото си искате, но ясно се вижда, че биковете нямат сили да бутат пазара нагоре.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеТони, ти знаеш, че аз съм един от най-големите и непоправими оптимисти, но всичко си има граници. Просто акциите поскъпнаха с доста проценти за много кратко време и това ме накара да разпродам част от портфейла си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеТони, ти знаеш, че аз съм един от най-големите и непоправими оптимисти, но всичко си има граници. Просто акциите поскъпнаха с доста проценти за много кратко време и това ме накара да разпродам част от портфейла си.
Коментар
-
На мечетата им омекнаха крачетата))) Колкото повече време тече ли тече, толко повече ще вият на умрело. Наблюдавайки отстрания мечата манипулация ми се прииска да поздравя и Батята, защото дори и той вътпреки че държи т.нар "избушеняци" запазва хладен разум и е в час (според мен) Поздрави Батя, поздравявам те с един отвоите любими цитати.-"Let the profit runnn" Мечетата са наакани, виждаме ги как скимтят и за така се очертава даскимтят още няколко месеца, а дотогава - бичетата ще правят пачки))))))))) Както казва падре - бързата кучка слепи ги ражда)))) Ще споделим и 1 цитат на някои други играчи като на(х)акания бик в атака - "да нокаутираш мечка - безценно..." )))) Момчета, Дам, някои Продължаваме да ги лупкаме ))))) Има позиции и позиции, и който ряазбира знае къда да се спира, да видим сега как ще я играем тази игра!?)))))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеСега ще починем две - три седмици и после пак ръгане с лакти на входа и отскок
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Мисля че бързо си се предал. Няма как да сме всяка седмица нагоре с по 4-5%. Сега ще починем две - три седмици и после пак ръгане с лакти на входа и отскокМ.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеМоже да си пишете каквото си искате, но ясно се вижда, че биковете нямат сили да бутат пазара нагоре.
Сега гледах един младеж който пламенно обясняваше как родата е продала жилище в Русе за да му помогне и как е лапнал 30г. ипотека за двустаен в СФ и как всеки месец в продължение на 30г. ще киха по 800лв и така 5-6 години преди пенсия ще е горд собственик...... тъжно, много тъжно... тия хора не се учат от живота и това е! Сигурно всички чакат КУРнелия да направи България 9млн и да скочат имотите до небето.....
до 2-3год. чакам да видя пак същия мишок, заложил апартамента за да купи акции с които да го изплати по-бързо...Last edited by tony1975; 23.01.2017, 20:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Едната сума е в евро, другата в лева! Няма конспирация
Коментар
Коментар