If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Доволен съм от отчетите - въпреки, че нямах време да погледна всичко което ме интересува!
Браво на СОФАРМА/отличен отчет/, Браво на Албена, Монбат/очаквах малко повече печалба, но и така е ОК/, Браво на БРЕФ/сградата на СБП вече е отдадена на 100%, казват че от 2017 ще има актуализация на всички наеми и вече имат доста кеш/
Фундамента в представянето на компаниите вече е на лице, остава да видим реакцията на пазара!!!
Мдаа, и ПИБ-а кърти мивки! Може да поведе пазара за възход над заветните 625 точки
Мдаа, за Пиба не знам, защото не съм видяло още отчета, - гледах да видя първо на моите избушенячете, увъртяло съм се с едни алкомети, неохими, активпропита, химимпорти, гагарини и др. и пиба отиде на заден план. Човек не може да хване всички ракетни хитове, мисълта ми беше без да съм видяло пиба, че за 625те точки толкова прословути за мен е сигурно че ще бъдат отнесени. Не може например адна алумина да си смени пъти маржовете на печалба, да взема пазарен дял из европа, да инвестира 65 милиона догодина а пазара да го оценя като за преди 10 г!?!?)))) Същото важи и за останалите разбира се. Пружините бяха натегнати и трябва още да се отпуска напрежението)))) а капитализЪма не прощава и свободен актив не подминава))))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
За да се оправят нещата, трябва да се привлекат нови хора. Има и читави компании на БФБ и ще стават все повече. (в противен случай всички ние нямаше да сме тук) Тук ключа е в информирането на хората. За повечето хора това е нещо имагинерно, само за избрани, които са със съответното образование и разбират от инвестиции. Точно тези хора не си мръдват пръста да се информират. Изобщо няма да се учудя, ако някои хора дори не знаят за съществуването на БФБ. За сравнение - Националната лотария. Прост пример. Там с подходящите методи за много кратко време накараха много хора да влагат парите си в нещо с много по-голям риск без никаква възвръщаемост. Повечето ти казват "Няма да спечеля, но да опитам. Какво са 3 или 5 лв? Или 20 лв?(каквито билети рекламираха наскоро)" Отговорът е: 13 акции на Химимпорт, 7 акции на Софарма и т.н,, които няма да те направят милионер, но все пак ще ти донесат нещо допълнително и поне няма да ги изгубиш. А само толкова ли би заделил за нещо малко по-сигурно от лотариен билет? А сега да ги умножим по 12 месеца в годината и сумата става малко по-голяма. Но тези хора трябва да го разберат като им се покаже по разбираем за тях начин. Когато на пазара дойдат хората с парите (било то и дребни инвеститори, но много на брой), нещата ще потръгнат според мен.
Не мислиш в подходящата посока ....
Масата народ иска да се събуди милионер , а не да спестява и инвестира ....
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Ти си като ветропоказател на където духа вятъра натам и ти. Преди седмици беше бик говореше за 650 - 700, а сега.......
Не може толкова бързо да сменяш мнението си, което ми говори, че нямаш акции, а само си пишеш.....
Нищо подобно,вече цял месец капана е бичи пък както е тръгнало може и до есента да продължи.
Ти си като ветропоказател на където духа вятъра натам и ти. Преди седмици беше бик говореше за 650 - 700, а сега.......
Не може толкова бързо да сменяш мнението си, което ми говори, че нямаш акции, а само си пишеш.....
Нищо подобно,вече цял месец капана е бичи пък както е тръгнало може и до есента да продължи.
От края на 2016 до днес, тоест за един месец, Любимите акции на форума са на плюс 4.5 %, дивидентските кучета са с 4 % нагоре, а Софикс с 3.75 %
Ако това е бичи капан, нямам нищо против да продължи със същите темпове и до есента
Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар