...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
http://forexnews.bg/mneniq-arhive/49264-bichi-pazar
Това не е традиционен бичи пазар и докато пазарът може и да си взема „глътка въздух“, едва ли бичият цикъл ще приключи скоро. Това е мнението на главния инвестиционен стратег Брайън белски, от BMO Capital Markets Corp. Last edited by dici; 13.03.2018, 21:42.
Коментар
-
Почти цялата еврозона се страхувала от нас.
"От нашето влизане в еврозоната могат да се страхуват само тези, които нямат такава консервативна и предпазлива финансова политика, каквато имаме в България, каза още в интервюто си пред "Ди Велт" Владислав Горанов."
ЩЕ ПРЕНЕСЕ ЧЕРЕШИТЕ И В ЕВРОЗОНАТА..
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеЛипсата на оборот означава, че няма желаещи да застанат като насрещна страна. Тоест са останали само един тип играчи и това са дългосрочните. Вече е продал и последният спекулант. Тоест спада на цените е свършил или ще свърши в рамките на два три месеца. Като следващото рали ще започне когато се случи нещо неочаквано, което да накара спекулантите да преосмислят поведението си и се върнат на пазара. Тогава пак ще започне рали. Тоест лошото мина или ще мине скоро, но не се знае кога ще дойде хубавото. Колко по-просто би било ако имахме къси. Тогава спекулантите нямаше да си заминават при очакван от тях мечи пазар а щяха да го шортят. Тогава щеше да има и оборот, който доста щеше да обекчава и живота на дългосрочните. Винаги съм се чудил защо пазим идиотите като не им даваме маржин и къси на БФБ, пък им разрешаваме регулаторино да си губят парите на форекса.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнение
Някой и повечеLast edited by Спящият бик; 13.03.2018, 18:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
А аз за 2018та до тук.. 20%
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
А аз за 2018та до тук.. 20%
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеЛипсата на оборот означава, че няма желаещи да застанат като насрещна страна. Тоест са останали само един тип играчи и това са дългосрочните. Вече е продал и последният спекулант. Тоест спада на цените е свършил или ще свърши в рамките на два три месеца. Като следващото рали ще започне когато се случи нещо неочаквано, което да накара спекулантите да преосмислят поведението си и се върнат на пазара. Тогава пак ще започне рали. Тоест лошото мина или ще мине скоро, но не се знае кога ще дойде хубавото. Колко по-просто би било ако имахме къси. Тогава спекулантите нямаше да си заминават при очакван от тях мечи пазар а щяха да го шортят. Тогава щеше да има и оборот, който доста щеше да обекчава и живота на дългосрочните. Винаги съм се чудил защо пазим идиотите като не им даваме маржин и къси на БФБ, пък им разрешаваме регулаторино да си губят парите на форекса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение
Айде да не се оливаме, а!? Все пак този "боклук" ми е дал възможност за последната година да направя над 20%!The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от xkm Разгледай мнениеНашата, така наречена, борса е такъв боклук ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от xkm Разгледай мнениеНашата, така наречена, борса е такъв боклук ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от sdar Разгледай мнениеОборот ще имаме когато цените ни не са толкова отнесени настрани от конюнктурни причини. Просто на тези нива са малко желаещите да инвестират в акции. Не съм песимист, а реалист.
Днес може би ще последваме света в посоката?
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Кой? Маджовците кой друг и шепа привелигировани тарикати които се въртят около тях.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар