If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе милионери ама преди няколко месеца ги питах кой си е купил чисто нова кола през последните 3 г като го докаже с документи и никой нищо не отговори.С една дума милионерите карат стари коли и се мислят за Бъфет.Хахаха !!
Напротив, отговорих ти и сега пак ще ти отговоря - портфейлът ми порасна с 50% през 2017 г. - имам възможност да си купя не една нова кола, но не виждам икономическа логика? Освен ако не е основно средство за производство, колата е пасив. Само за да блесна в очите на индианците, не бих сменил старата с нова!...
Абе милионери ама преди няколко месеца ги питах кой си е купил чисто нова кола през последните 3 г като го докаже с документи и никой нищо не отговори.С една дума милионерите карат стари коли и се мислят за Бъфет.Хахаха !!
Тя фирмата където бачкам е богата и само нови коли се карат ... аз що да се набутвам с такава "инвестиция"...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
документи??? ти нали не се очаквал някой да се разкрие в анонимен форум...
1000 % съм сигурен че има много с нови коли
Jeka, тук всички са милионери, за какви 10k говориш
91% доходност за 2017 - та! Софикс - а толкова не съм го бил скоро
112% в акции, т.е. кеша е минус 12%
Ще кеширам повече като му дойде времето
Успешна 2018-та на позитивните и предприемчиви играчи!
Дали правилно разбирам думите "доходност 91 процента"?Например ако си имал реална стойност на кеша плюс стойността на портфейла от акции в началото на 2017 година примерно 100лв(без репата),то посрещаш 2018 год с 191лв.......ако е така то това е много голямо число -ПОЗДРАВЯВАМ ТЕ ЗА УСПЕХА
Това с меренето настрана, но освен промяната в наддаването мисля, че с промяната за минимум 10 к евро на айсберг тоя тип поръчки вече си е просто изчезващ вид. А що тогава вкарахме сетрата.
Jeka, тук всички са милионери, за какви 10k говориш
Тази година ми е добра, само 30% общ ръст на притежанията, а само от бг акции 25%
ПО-ВАЖНОТО за мен е, че вече съм 3 пъти над рекорда си от 2007 г. (200% над)
Дай боже всекиму
Иначе дребните игри, една година напред, другата назад и при следващата криза изчезнали от форума и пазара...
от реколта "до 2007-ма" оцеляхме под 5% по мои наблюдения и то всички поради една или друга случайност... в това число и аз
Да видим след следващата криза кои от нас ще останат и дали и аз ще съм сред тях ;(
Поздрави и успешна 2018 г. и не гледайте малката картина (пък може би точно аз нея гледам
Мразя меренето, защото то води до грешни решения, поне при мен
Лакомията е много заразна, завистта се засилва рязко и пазарните участници полудяват (полудявам)
То бива завист, но това мерене винаги ме е отвращавало, проблема си е мой
2007-ма си мерехме репата ..... и поръчките в Трейс .... Поне сега още не си мерим репата
Това с меренето настрана, но освен промяната в наддаването мисля, че с промяната за минимум 10 к евро на айсберг тоя тип поръчки вече си е просто изчезващ вид. А що тогава вкарахме сетрата.
Коментар