If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това с меренето настрана, но освен промяната в наддаването мисля, че с промяната за минимум 10 к евро на айсберг тоя тип поръчки вече си е просто изчезващ вид. А що тогава вкарахме сетрата.
Jeka, тук всички са милионери, за какви 10k говориш
Тази година ми е добра, само 30% общ ръст на притежанията, а само от бг акции 25%
ПО-ВАЖНОТО за мен е, че вече съм 3 пъти над рекорда си от 2007 г. (200% над)
Дай боже всекиму
Иначе дребните игри, една година напред, другата назад и при следващата криза изчезнали от форума и пазара...
от реколта "до 2007-ма" оцеляхме под 5% по мои наблюдения и то всички поради една или друга случайност... в това число и аз
Да видим след следващата криза кои от нас ще останат и дали и аз ще съм сред тях ;(
Поздрави и успешна 2018 г. и не гледайте малката картина (пък може би точно аз нея гледам
Мразя меренето, защото то води до грешни решения, поне при мен
Лакомията е много заразна, завистта се засилва рязко и пазарните участници полудяват (полудявам)
То бива завист, но това мерене винаги ме е отвращавало, проблема си е мой
2007-ма си мерехме репата ..... и поръчките в Трейс .... Поне сега още не си мерим репата
Това с меренето настрана, но освен промяната в наддаването мисля, че с промяната за минимум 10 к евро на айсберг тоя тип поръчки вече си е просто изчезващ вид. А що тогава вкарахме сетрата.
Не се броя за "голям" инвеститор и разбирач, а и не се занимавам с това основно.
Изцяло съм в дивидентни акции. Дивидентът е реинвестиран. Даже съм вкарал още малко кеш. Без да броя вкарания кеш, но като броя дивидента 24% ръст на портфейла.
2018 си мисля, че ще е икономически по-добра. Има устойчив и нарастващ ръст на износа. Има и раздвижване на бизнесактивността в България. Потреблението расте. И като цяло ръста на БВП си мисля, че ще се засили.
Как това ще се отрази на БФБ ми е трудно да кажа, щото хората по навик вкарват парите си в имоти (още повече заради нулевите лихви на банките). На БФБ едва ли ще има изненади - същия и малко по-добър ръст.
Батя, преди всичко да те поздравя за успеха, но нека 2018 да бъде успешна и за всички останали, защото аз например не се чувствам нито позитивен, нито предприемчив !
Ами просто успеха идва при тези които го търсят и вярват в него.
Нали разбираш че ако кеширам при първите 20% нама как да дочакам 90!
91% доходност за 2017 - та! Софикс - а толкова не съм го бил скоро
112% в акции, т.е. кеша е минус 12%
Ще кеширам повече като му дойде времето
Успешна 2018-та на позитивните и предприемчиви играчи!
Батя, преди всичко да те поздравя за успеха, но нека 2018 да бъде успешна и за всички останали, защото аз например не се чувствам нито позитивен, нито предприемчив !
На БФБ живота е прекрасен със Шиши, БХ и Черешко..5та година не се сбъдва прогнозата за СОФИКС 1000 и 10та за възтановяване на предкризисните нива..Всички са щастливи, а най много членовете и чиновниците на ГЕРБ..Амин..
Коментар