Мина много добра година на борсата, пък и не само там и идва още по хубава. Аз съм доволен от живота. Понеже вярвам, че всеки описва себе си и своя свят а не действителността, се чудя какво ли гадно нещо се е случило на мечките, че описват толкова гадна действителност. Пожелавам ви голямо избухване по празниците и още по-добра 2018 г. Живота си е хубаво нещо от където и да го погледнеш.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
За сведение на Батката ..Доходност за 2017- 148%- вътре влизат и няколко продадени биткойна купени на 530 долара..Имам още малко крипто и доста кеш..За 2018г. успех на всички на Черешовата Борса и повече реализъм..
Благодарен съм на Форексмастера за прогнозите , когато пишеше за блокчейна..
Last edited by Kiro; 30.12.2017, 00:03.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение91% доходност за 2017 - та! Софикс - а толкова не съм го бил скоро
112% в акции, т.е. кеша е минус 12%
Ще кеширам повече като му дойде времето
Успешна 2018-та на позитивните и предприемчиви играчи!
===============
моята доходност за 2017 г. на БФБ е малко над нулатаfuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
ППървоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеПечалбата е печалба когато е в Жоба
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
Разбирам това, че всеки по-сериозен портфейл на БФБ създава проблеми с излизанетоТа затова хартиените печалби са малко непредставителни
Е, ако портфейлът ти е няколко хилядарки, няма проблем, но не вярвам твоя да е само толкова. И не съм имал предвид точно теб, по принцип говорех.
Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Аз написах, че кешът ми е 25%, но това няма никакво значение според мен. Вярвам, че всички тук може да си посрещнем нуждите от покрив над главата, храна на масата и т.н. Всичко останало са активи, които са под различна форма - злато, акции, кеш и т.н. Утре мога да продам всичките си акции и бих покрил критериите ти, но после какво ще правя? Нали пак в нещо трябва да ги набия, та в този смисъл какво разбираш под "истински печалби"?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Аз написах, че кешът ми е 25%, но това няма никакво значение според мен. Вярвам, че всички тук може да си посрещнем нуждите от покрив над главата, храна на масата и т.н. Всичко останало са активи, които са под различна форма - злато, акции, кеш и т.н. Утре мога да продам всичките си акции и бих покрил критериите ти, но после какво ще правя? Нали пак в нещо трябва да ги набия, та в този смисъл какво разбираш под "истински печалби"?Та затова хартиените печалби са малко непредставителни
Е, ако портфейлът ти е няколко хилядарки, няма проблем, но не вярвам твоя да е само толкова. И не съм имал предвид точно теб, по принцип говорех.
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Съобщение от БФБ-София (Съобщение от БФБ-София)
Съобщение относно „айсберг” поръчките в Xetra
Във връзка с изискванията на MiFID II, MiFIR, както и на Делегиран Регламент (ЕС) 2017/583 на Kомисията от 14 юли 2016 г. и Делегиран Регламент (ЕС) 2017/587 на Комисията от 14 юли 2016 г., БФБ-София АД информира пазарните участници за следното:
1. Считано от 03.01.2018 г. се променят изискванията за „айсберг” поръчките в Xetra. При въвеждане на „айсберг” поръчки от горепосочената дата, или при последваща модификация, общият обем на “айсберг” поръчката следва да бъде с минимална стойност (брой*лимитирана цена), не по-малка или равна на левовата равностойност на 10 000 (десет хиляди) евро. Изискванията върховият обем да е минимум 5 (пет) на сто от общия обем на “айсберг” поръчката се запазва. „Айсберг” поръчка, която не отговаря на изискванията за минимална стойност, се отхвърля от Системата.
2. Считано от 03.01.2018 г. айсберг поръчки няма да бъдат налични като тип поръчки за общински и корпоративни облигации, както и за Държавни ценна книжа, до получаване на разрешение от Комисията за финансов надзор за освобождаване на задължението за публично оповестяване на информацията по чл. 8, пар. 1 от Регламент (ЕС) № 600/2014. БФБ-София е предвидила тези поръчки в промяната на Правилника за дейността си, въз основа на който ще бъде издадено това решение.
БФБ-София АД ще информира своевременно при възстановяване на „айсберг” поръчките за описаните инструменти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеАз да попитамтия печалби, дето ги размятате, на хартия ли са или истински? Щото ако са на хартия - спирам да чета. Не си ли кеширал - няма печалба
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеАз да попитамтия печалби, дето ги размятате, на хартия ли са или истински? Щото ако са на хартия - спирам да чета. Не си ли кеширал - няма печалба
Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
Коментар