Първоначално изпратено от спекуланта
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Ако не беше Експат по вероятно да бяхме с много по ниска доходност та по добре да сме в един отбор а не да ги плюем. Виждаме какво се случи когато няма нови пари които да поемат по голямо количество на излизащи играчи.
Пак да питам ако Експат привлекат нови милиони от Франкфурт ще има ли извинения или само хейта ще остане?
Аз поне се опитвам да хейтвам с доза самоирония, защото си мисля, че експата играе и в моя полза...
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеСупер година беше за мен от всяка гледна точка !! Много красиви изживявания с любимите хора, работата ми вървеше отлично и без напрежение, бизнесът също !!!! Дано винаги да е така !!!!
е стара кола си взех, но поне разбрах следващата да е нова !!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Тва не е форум на мажовци.....Аз поне така си мисля, но сигурно греша......
Да ме извинява никиту, за него ще има специална графа - над 5 млн....
Пак да питам ако Експат привлекат нови милиони от Франкфурт ще има ли извинения или само хейта ще остане?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Тва не е форум на мажовци.....Аз поне така си мисля, но сигурно греша......
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
и допълни:
до 250 хилки
250 - 500 хилки
500 хилки - 1 мил
1 - 2 мил
2-5 мил
това, което си дал като градация не е интересно
много ниска летва си сложилАз поне така си мисля, но сигурно греша......
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеСамо да вметна, че освен колко е пораснал един..портфейл е важно и колко е бил дебел....
Добре е да се сложи една класация..:
Ръст на портфейла до 1000 лв
до 10 000 лв
до 50 К лв
над 50 К лв
до 250 хилки
250 - 500 хилки
500 хилки - 1 мил
1 - 2 мил
2-5 мил
това, което си дал като градация не е интересно
много ниска летва си сложил
иначе ще стане нещо като сравнението на г-н Димитров при срещата на Софарма - един продавач на лекарства направил ръст от 500% за година - на втората година продал 5 опаковкиLast edited by fortiss; 30.12.2017, 20:51.
- 1 like
Коментар
-
Супер година беше за мен от всяка гледна точка !! Много красиви изживявания с любимите хора, работата ми вървеше отлично и без напрежение, бизнесът също !!!! Дано винаги да е така !!!!
е стара кола си взех, но поне разбрах следващата да е нова !!!!Last edited by fortiss; 30.12.2017, 20:39.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Абе милионери ама преди няколко месеца ги питах кой си е купил чисто нова кола през последните 3 г като го докаже с документи и никой нищо не отговори.С една дума милионерите карат стари коли и се мислят за Бъфет.Хахаха !!
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеТя фирмата където бачкам е богата и само нови коли се карат ... аз що да се набутвам с такава "инвестиция"...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Абе милионери ама преди няколко месеца ги питах кой си е купил чисто нова кола през последните 3 г като го докаже с документи и никой нищо не отговори.С една дума милионерите карат стари коли и се мислят за Бъфет.Хахаха !!За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
- 3 Харесвания
Коментар
-
Абе милионери ама преди няколко месеца ги питах кой си е купил чисто нова кола през последните 3 г като го докаже с документи и никой нищо не отговори.С една дума милионерите карат стари коли и се мислят за Бъфет.Хахаха !!
1000 % съм сигурен че има много с нови коли
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
Jeka, тук всички са милионери, за какви 10k говориш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение91% доходност за 2017 - та! Софикс - а толкова не съм го бил скоро
112% в акции, т.е. кеша е минус 12%
Ще кеширам повече като му дойде времето
Успешна 2018-та на позитивните и предприемчиви играчи!Last edited by спекуланта; 30.12.2017, 16:16.
Коментар
Коментар