При мен часовника още е с час назад, при вас?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Абе май няма да се чака вече Фармата, три месеца я чакаме да се накуми.. ще догонва после по баиряа и Донев гледам отпуснал дори повече пари за реклама явно кеша влиза доволно в Софарма. Ще поеме щафетата в даден момент
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
За мен има толкова много свободна и евтина пара че ще е трудно да не се отрази позитивно и на БФБ. Икономически - силен ръст на БВП около 4%, двуцифрен ръст на заплати. ........... Политически - председателство на ЕС, а и целият ЕС е в много силен подем в момента. Нищо чудно да почнем силно годината особено ако и Софарма се отпуши.
Успех на всички бикове през 2018!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеА какъв е смисълът от това според мен ще разбереш когато искаш да продадеш 10000 бройки примерно, но преди това ще си принуден да минеш през 10 поръчки за по 1-2 акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Ако може да има и минимални обеми че да взема 11 бройки по 11.11 какъв е смисълът?Аз намирам тази промяна за добре дошла за намаляване на най дребните тарикатлъци
А какъв е смисълът от това според мен ще разбереш когато искаш да продадеш 10000 бройки примерно, но преди това ще си принуден да минеш през 10 поръчки за по 1-2 акции.Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иван Давидов Разгледай мнениеЗа императорчето е проблем, че вече няма да може да слага поръчки на цена 11.11 или 12.34. Затова реагира така детински.Аз намирам тази промяна за добре дошла за намаляване на най дребните тарикатлъци
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Знам, че са ЕУ. Т о от ЕУ само перверзии идват. Да не мога аз да си туря поръчка купува за 31.18 лв (примерно) защото някакъв евроидиoт го досърбяло изходящото отверстие.
Озъбени да ги носят още преди пролетното равноденствие.
регулациите са всички и като не ти изнася, друм. или си правиш своя борса и свои правила.
няма какво да ни занимаваш с капризите си
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
ЕУ регулации, с които БФБ не може да не се съобрази. По-неприятното в това със стъпките е, че ИП-тата не са го интегрирали в платформите си все още и трябва да се правят справки с екселите на борсата - поне в Каролската ми платформа само някакви грешки "пресвяткат" и поръчките се отказват, а Еланската дори не ми остана време да я видя.
Озъбени да ги носят още преди пролетното равноденствие.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеУтре очаквам още по оптимистичен ден. Оптимист съм и за месеца.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеХареса ми как започнахме годината.
Спорна и най вече здрава да е за всички !
- 1 like
Коментар
Коментар