IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Малко извън темата,като стана въпрос за колата ти тойота ако не се лъжа ,замисли се как ще си отключиш ако падне акумулатора.....
    другите как си отключват?

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

Ако не беше Експат по вероятно да бяхме с много по ниска доходност та по добре да сме в един отбор а не да ги плюем. Виждаме какво се случи когато няма нови пари които да поемат по голямо количество на излизащи играчи.

Пак да питам ако Експат привлекат нови милиони от Франкфурт ще има ли извинения или само хейта ще остане?

Ако се нада на къса памет или благородно отписване на загуби от форума, нещо се е объркАл....Извинение, ако го бутна под метрото...без да искам...

Аз поне се опитвам да хейтвам с доза самоирония, защото си мисля, че експата играе и в моя полза...

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
        Супер година беше за мен от всяка гледна точка !! Много красиви изживявания с любимите хора, работата ми вървеше отлично и без напрежение, бизнесът също !!!! Дано винаги да е така !!!!
        е стара кола си взех, но поне разбрах следващата да е нова !!!!
        Малко извън темата,като стана въпрос за колата ти тойота ако не се лъжа ,замисли се как ще си отключиш ако падне акумулатора.....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Тва не е форум на мажовци..... Аз поне така си мисля, но сигурно греша......

Да ме извинява никиту, за него ще има специална графа - над 5 млн....
          Ако не беше Експат по вероятно да бяхме с много по ниска доходност та по добре да сме в един отбор а не да ги плюем. Виждаме какво се случи когато няма нови пари които да поемат по голямо количество на излизащи играчи.

Пак да питам ако Експат привлекат нови милиони от Франкфурт ще има ли извинения или само хейта ще остане?

Коментар

неговите не са от борсата обаче, а от любители на големите печалби

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение

и допълни:
              до 250 хилки
              250 - 500 хилки
              500 хилки - 1 мил
              1 - 2 мил
              2-5 мил

това, което си дал като градация не е интересно
              много ниска летва си сложил

Коментар

Само да вметна, че освен колко е пораснал един..портфейл е важно и колко е бил дебел....

Добре е да се сложи една класация..:

Ръст на портфейла до 1000 лв
                до 10 000 лв
                до 50 К лв
                над 50 К лв

и допълни:
                до 250 хилки
                250 - 500 хилки
                500 хилки - 1 мил
                1 - 2 мил
                2-5 мил

това, което си дал като градация не е интересно
                много ниска летва си сложил
                иначе ще стане нещо като сравнението на г-н Димитров при срещата на Софарма - един продавач на лекарства направил ръст от 500% за година - на втората година продал 5 опаковки
                Last edited by fortiss; 30.12.2017, 20:51.

Коментар

• Само да вметна, че освен колко е пораснал един..портфейл е важно и колко е бил дебел....

Добре е да се сложи една класация..:

Ръст на портфейла до 1000 лв
                  до 10 000 лв
                  до 50 К лв
                  над 50 К лв

Коментар

• Супер година беше за мен от всяка гледна точка !! Много красиви изживявания с любимите хора, работата ми вървеше отлично и без напрежение, бизнесът също !!!! Дано винаги да е така !!!!
                    е стара кола си взех, но поне разбрах следващата да е нова !!!!
                    Last edited by fortiss; 30.12.2017, 20:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Абе милионери ама преди няколко месеца ги питах кой си е купил чисто нова кола през последните 3 г като го докаже с документи и никой нищо не отговори.С една дума милионерите карат стари коли и се мислят за Бъфет.Хахаха !!
                      Напротив, отговорих ти и сега пак ще ти отговоря - портфейлът ми порасна с 50% през 2017 г. - имам възможност да си купя не една нова кола, но не виждам икономическа логика? Освен ако не е основно средство за производство, колата е пасив. Само за да блесна в очите на индианците, не бих сменил старата с нова!...

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                        Тя фирмата където бачкам е богата и само нови коли се карат ... аз що да се набутвам с такава "инвестиция"...
                        Баси мамата.... Никога не съм имал кола. Все на служебни бръмча. Наложи ми се да купя на синковеца. Ми то никва инвестиция не е тва. Само изваждане

Коментар

Абе милионери ама преди няколко месеца ги питах кой си е купил чисто нова кола през последните 3 г като го докаже с документи и никой нищо не отговори.С една дума милионерите карат стари коли и се мислят за Бъфет.Хахаха !!
                          Тя фирмата където бачкам е богата и само нови коли се карат ... аз що да се набутвам с такава "инвестиция"...
                          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

документи??? ти нали не се очаквал някой да се разкрие в анонимен форум...
                            1000 % съм сигурен че има много с нови коли

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение

Jeka, тук всички са милионери, за какви 10k говориш

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                                91% доходност за 2017 - та! Софикс - а толкова не съм го бил скоро
                                112% в акции, т.е. кеша е минус 12%
                                Ще кеширам повече като му дойде времето

Успешна 2018-та на позитивните и предприемчиви играчи!
                                Дали правилно разбирам думите "доходност 91 процента"?Например ако си имал реална стойност на кеша плюс стойността на портфейла от акции в началото на 2017 година примерно 100лв(без репата),то посрещаш 2018 год с 191лв.......ако е така то това е много голямо число -ПОЗДРАВЯВАМ ТЕ ЗА УСПЕХА
                                Last edited by спекуланта; 30.12.2017, 16:16.

Коментар

Working...
                                X