IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение

Обърнали сме краката нагоре... или коремите, ако образно вземем за пример рибите... Това е отказ от търговия направо!

Коментара на колегата е относно пазара дали обръща посоката към растеж, ако някой не го е прочел.
    Това е най смешното нещо което съм чел във форума . Ти ли го измисли или си го прочел някъде. А рибите са обърнали коремите , ако сметнем СОФИКС В ДОЛАРИ, ФРАНКОВЕ ИЛИ ЗЛАТО, СРЯМО 2007. Поздрави.
    Last edited by Todor Sabev; 13.03.2018, 14:36.

Коментар

• Ами да, виновни нема - отговорни още по-малко....
      Устремът се изпарява. Искрата изчезна и само някакви си 300 милиона евро, които били част от милиардите, се опитват да се появят, но не било сигурно, дали изобщо съществуват. ...
      Въщност е много просто : "....запознах се с него и Той с мен..."
      Сякаш започва да мирише на зимна пързалка, но дано да греша и дано да не е много стръмна.
      Last edited by Dmirkata; 13.03.2018, 14:37.
      не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Ами кой е виновен..Или няма виновни...В цял свят свързват управлението на страната с икономиката и Борсата или тук не са свързани..Може ,нали БХ, ШИШИ и Черешко са прекрасни, а лошата Борса не се развива.Поред теб КОЙ ги прави мушингиите .
        Кой? Маджовците кой друг и шепа привелигировани тарикати които се въртят около тях.

Коментар

• Ами кой е виновен..Или няма виновни...В цял свят свързват управлението на страната с икономиката и Борсата или тук не са свързани..Може ,нали БХ, ШИШИ и Черешко са прекрасни, а лошата Борса не се развива.Поред теб КОЙ ги прави мушингиите .

Коментар

• Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнение

Каква е точно логиката. Цените са прекалено скъпи и затова никой не купува? Или цените са прекалено евтини и никой не иска да купува толкова евтино?
            Цените са на 20-25% от върховете регистрирани преди 10 г.През това време тия дружества нямат ли печалби,не се ли развиват,че даже цените
            на ИПОто не могат да достигнат.Продал съм нещо на ИПО 5 лв и сега си го изкупувам обратно на 35ст и разправям на сульо и пульо ,че цената е
            нормална и чакаля някой да ми вдига цената.Бива мошенгия ама това е прекалено и нито БХ,черешаря или арменският поп са виновни.

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
              Е тя цялата държава е превзета по този начин, затова няма кьорав инвеститор да дойде тук !

Коментар

Губим правата си за Българско кисело мляко!
                По външна заповед,или от немарливост?
                Гърция е защитила 105,а Италия 300 продукта!
                България...само ДВА!

А ТУК ЧИНОВНИЦИ КАТО ПЕНКО СПЯМЯТ ВМЕСТО ДА РАБОТЯТ.. СТАБИЛНА ДЪРЖАВА..
                Как работи схемата за превземане отвътре на държавно дружество
                Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от sdar Разгледай мнение
                  Оборот ще имаме когато цените ни не са толкова отнесени настрани от конюнктурни причини. Просто на тези нива са малко желаещите да инвестират в акции. Не съм песимист, а реалист.
                  Днес може би ще последваме света в посоката?
                  Каква е точно логиката. Цените са прекалено скъпи и затова никой не купува? Или цените са прекалено евтини и никой не иска да купува толкова евтино?

Коментар

• Оборот ще имаме когато цените ни не са толкова отнесени настрани от конюнктурни причини. Просто на тези нива са малко желаещите да инвестират в акции. Не съм песимист, а реалист.
                    Днес може би ще последваме света в посоката?

Коментар

• "Оборотът на регулиран пазар остана много нисък – в размер на 333,6 хил. лв. след едва 92 сделки''

Това от вчера ! Кафеджийката до мен има повече продадени кафета !

Коментар

• Губим правата си за Българско кисело мляко!
                        По външна заповед,или от немарливост?
                        Гърция е защитила 105,а Италия 300 продукта!
                        България...само ДВА!

А ТУК ЧИНОВНИЦИ КАТО ПЕНКО СПЯМЯТ ВМЕСТО ДА РАБОТЯТ.. СТАБИЛНА ДЪРЖАВА..

Коментар

• Това никой не го коментира - https://www.investor.bg/evropa/334/a...pazari-257343/
                          струва ми се, че ако е вярно, е много оптимистично за БФБ-то. Може да ни приобщят към развитите пазари ...

Коментар

• Не бъдете песимисти, няма да е все така. Ето един брилянтен пример на BG инженерна мисъл vs Илън Мъск

https://nova.bg/news/view/2018/03/12...4%D0%B5%D0%BE/

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                              Умряла работа е тази наша борсичка.Така може и с векове да си кюта.
                              Не може векове.... За последните 10-12 години половината компании се делистнаха или фалираха. Останаха почти само " мъртви души", от които дори е трудно да се подберат 15 подходящи за Софикс!
                              Ако не е командното дишане (хранилката за политици на тлъста заплата и поле за данъчни врътки), кепенците на това недоразумение, отдавна да са хлопнали!
                              Та кой грамотен нов инвеститор би си набил парите тука???? 91 сделки, от които половината с права по 2 стотинки.... "Жалка" е дума неточна за това състояние....
                              За съжаление и аз съм се набил тука, от много акъл .... сигурно?!

Коментар

ПОЗДРАВИ ОТ БХ, ШИШИ И ЧЕРЕШКО..

ПЧИ в България са 902 млн. евро за 2017г., а са били над 9 млрд. евро за 2008г.
                                -1

Коментар

Working...
                                X