Това с меренето настрана, но освен промяната в наддаването мисля, че с промяната за минимум 10 к евро на айсберг тоя тип поръчки вече си е просто изчезващ вид. А що тогава вкарахме сетрата.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение91% доходност за 2017 - та! Софикс - а толкова не съм го бил скоро
112% в акции, т.е. кеша е минус 12%
Ще кеширам повече като му дойде времето
Успешна 2018-та на позитивните и предприемчиви играчи!
Съдейки по ръстовете на компаниите явно държиш доста в ЕУБГ и Актив?
Догодина още толкова!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Ами просто успеха идва при тези които го търсят и вярват в него.
Нали разбираш че ако кеширам при първите 20% нама как да дочакам 90!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение
17% на БФБ, останалите навън. 34% доходност на портфейла на годишна база, 4,6 % дивиденти, 20% кеш, 7,46 % злато. Нека съм мечка!
Коментар
-
Не се броя за "голям" инвеститор и разбирач, а и не се занимавам с това основно.
Изцяло съм в дивидентни акции. Дивидентът е реинвестиран. Даже съм вкарал още малко кеш. Без да броя вкарания кеш, но като броя дивидента 24% ръст на портфейла.
2018 си мисля, че ще е икономически по-добра. Има устойчив и нарастващ ръст на износа. Има и раздвижване на бизнесактивността в България. Потреблението расте. И като цяло ръста на БВП си мисля, че ще се засили.
Как това ще се отрази на БФБ ми е трудно да кажа, щото хората по навик вкарват парите си в имоти (още повече заради нулевите лихви на банките). На БФБ едва ли ще има изненади - същия и малко по-добър ръст.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Батя, преди всичко да те поздравя за успеха, но нека 2018 да бъде успешна и за всички останали, защото аз например не се чувствам нито позитивен, нито предприемчив!
Нали разбираш че ако кеширам при първите 20% нама как да дочакам 90!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение91% доходност за 2017 - та! Софикс - а толкова не съм го бил скоро
Весели празници!
- 1 like
Коментар
-
Успешна 2018-та на позитивните и предприемчиви играчи!!
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Мина много добра година на борсата, пък и не само там и идва още по хубава. Аз съм доволен от живота. Понеже вярвам, че всеки описва себе си и своя свят а не действителността, се чудя какво ли гадно нещо се е случило на мечките, че описват толкова гадна действителност. Пожелавам ви голямо избухване по празниците и още по-добра 2018 г. Живота си е хубаво нещо от където и да го погледнеш.
- 2 Харесвания
Коментар
-
За сведение на Батката ..Доходност за 2017- 148%- вътре влизат и няколко продадени биткойна купени на 530 долара..Имам още малко крипто и доста кеш..За 2018г. успех на всички на Черешовата Борса и повече реализъм..
Благодарен съм на Форексмастера за прогнозите , когато пишеше за блокчейна..
Last edited by Kiro; 30.12.2017, 00:03.
- 1 like
Коментар
-
===============
моята доходност за 2017 г. на БФБ е малко над нулатаfuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
Коментар